Pokaż wyniki od 1 do 20 z 1055

Wątek: pranie pieluch

Mieszany widok

Wałkoguru
    Miejscowość
    Reykjavik

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez werka Zobacz posta
    jeżeli mam pytania na które nie znalazałam konkretnej odpowiedzi, satysfakcjonujacej mnie to dla mnie bez sensem jest zadawać to pytanie jeszcze raz bo tak czy siak ktoś znowu odpowie to samo do już i tak pisał albo podobnie jak w 30 powyższych stronicach....nie ważne. Uważam, że ten wątek jest chaotyczny i wszystko jest wszędzie, ale jeśli Wam odpowiada nie mnie tu coś zmieniać. Pozdrawiam
    Skoro masz takie założenie, w takim razie zupełnie nie rozumiem, po co w ogóle pytasz
    Nie wydaje mi się, żeby nowy wątek spowodował, że dziewczyny odpowiedzą inaczej, niż dotychczas

Chustomanka Awatar werka
    Miejscowość
    Bielsko-Biała

Domyślnie

By ktoś konkretnie mi to wyłożył, tzw. łopatologicznie... poza tym jest wiele wątków, w których zadaj się pytanie i jest cisza...

Wałkoguru
    Miejscowość
    Reykjavik

Domyślnie

By ktoś konkretnie mi to wyłożył, tzw. łopatologicznie... poza tym jest wiele wątków, w których zadaj się pytanie i jest cisza...

No tej ciszy czasem nie przeskoczysz. Czasem akurat nie ma nikogo, kto zna odpowiedź, a jak później jest, to niekoniecznie zajrzy w temat. Albo są sosby, którym się nie chce odpowiadać po raz kolejnasty na to samo.
    Łopatologicznego wyłożenia po prostu nie ma.
    jul już wyżej napisała: każda z nas ma inne doświadczenia, upodobania, możliwości. Nie ma złotego środka na wszystko, jednego dla każdego wielopieluchującego. Musisz poeksperymentować i srawdzić, co TOBIE najbardziej odpowiada.
    BTW proszki, kwaski, sody, płyny - wszystko ok, można jakąś formułę ułożyć, gdyby się uprzeć, ale choćby głupia woda w rurach jest inna u każdego - ktoś ma twardą, ktoś chlorowaną, ktoś ma nowe rury, ktoś okamienione staruszki. I jakość tej wody może wywrócić do góry nogami wszelkie cudowne receptury, sprawdzające się u koleżanek

Chustomanka Awatar werka
    Miejscowość
    Bielsko-Biała

Domyślnie

ok, dzięki. Choć według mnie nawet jak będzie tu 100 receptur od matek, to każdy może spróbować 10 z nich i wybrać tę, która komuś przypadła do gustu i jemu także, ale będzie wiedział co i jak ma robić by osiągnąć to czy to...

Szukajguru
    Miejscowość
    Sopot/Gdańsk

Domyślnie

ok, dzięki. Choć według mnie nawet jak będzie tu 100 receptur od matek, to każdy może spróbować 10 z nich i wybrać tę, która komuś przypadła do gustu i jemu także, ale będzie wiedział co i jak ma robić by osiągnąć to czy to...
    widzisz, tu jest 100 receptur od matek, trzeba tylko przeczytać wątek i je wyciągną/zebrać razem
    no, ale komu by się chciało, nie?

Wałkoguru
    Miejscowość
    Reykjavik

Domyślnie

No to przecież są, nie?
    Nie rozumiem, o czym teraz rozmawiamy
    Cały ten wątek to rożne pomysły na pranie, strippingowanie itd.

Chustomanka Awatar werka
    Miejscowość
    Bielsko-Biała

Domyślnie

chyba się nie zrozumiemy bo jak w początkowych postach czytałam, że ktoś wlewa filiżankę octu do pieluch i to nikt tam tego nie skorygował, a potem na stronie Babyetta okazuje się nagle, że ma być łyżeczka raz na kilka miesięcy to dzięki...

Wałkoguru
    Miejscowość
    Reykjavik

Domyślnie

chyba się nie zrozumiemy bo jak w początkowych postach czytałam, że ktoś wlewa filiżankę octu do pieluch i to nikt tam tego nie skorygował, a potem na stronie Babyetta okazuje się nagle, że ma być łyżeczka raz na kilka miesięcy to dzięki...
    Ale to są właśnie te różne receptury - o tym piszemy cały czas.
    Ile matek, tyle receptur - wypróbowanych i sprawdzonych w danym domu.
    Można sobie poczytać, przemyśleć i wybrać coś dla siebie. A później - w miarę doświadczenia - zweryfikować i dostosować do własnych warunków i potrzeb.

Chusteryczka Awatar melodi
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

werka może spytaj kogoś prywatnie, jak się tak pogubiłaś? Ja polecam przeczytać ten wątek w całości <pierwsze kilka stron mi motało się w głowie i nie wiedziałam co do czego>, ale na prawdę jak przewertujesz te strony to Ci się wszystko rozjaśni

Uprawnienia umieszczania postów