Pokaż wyniki od 1 do 20 z 1055

Wątek: pranie pieluch

Mieszany widok

Chustonoszka
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

No lepiej chyba zwykłego Jelpa, jak już się przy nim upierasz.

A ja się nie przejmuję, piorę w orzechach, czasami się zdarzy w Loveli, często dokładałam kwasek cytrynowy albo sodę oczyszczoną (ale nie naraz), teraz dorzucam Nappy Fresh bo kupiłam testowo i ciągle go dużo

a co do farbowania to polecam przeszukać forum, osobiście najlepiej szuka mi się w google'u, wpisujesz:
    site:http://chusty.info/ zafarbowały
    zdecydowanie lepiej szuka, niż ten szukacz forumowy
    Ostatnio edytowane przez pasqda ; 29-05-2011 o 00:01

Chustonoszka Awatar ewka101

Domyślnie

Pasqda nie to że upieram sie ale akurat mam ten proszek no i tu gdzieś wyczytałam że orzechy są nie bardzo do pieluch, ale fajnie że jednak można

dzięki za podpowiedź!
    Doradca Noszenia ClauWi®

Domyślnie

Sobotnie szaleństwo

Po upraniu namoczyłam wszystko w Miofresh na całą noc. Rano płukanie i pranie bez proszku. Chciałam jeszcze raz prać w niższej temperaturze, ale się nie pieniło, stripping uznałam za niepotrzebny
    Porażająco spektakularnych efektów nie ma, fakt: może trochę bardziej miękkie, może troszkę bielsze. Ale nie było źle, więc może dlatego efekt nie jest porażający.
    Bo ja dbam o pieluchy niemal jak o dziecko wszystkie miałam od nowości, zawsze przed praniem płukanie, pranie długie w 60 st. z Miofresh, 2 dodatkowe płukania. Kupki w większości w toalecie
    Ale uznałam, że to im nie wystarcza po prawie trzech miesiącach używania Teraz schnie. Zobaczymy
    Lubię być z Wami

Uprawnienia umieszczania postów