A ja mam jeszcze pytanie o formowanki. Dużo z nich jest kolorowych. Czy też je gotujecie? Razem z wkładkami czy oddzielnie? Nie farbują? Przepraszam, że zadaję tyle pytań, ale troszku zielona jeszcze jestem
...i o temperaturę zapytam. Na Bambinexie napisane, że można już (i najlepsze efekty) w 40 stopniach. Tak samo zalecają producenci niektórych pieluszek Itti Bitti, Charlie Banana. Kurczę, trochę się boję, nie chcę "zajeździć" moich wielo-Prałam wszystkie do tej pory w 60 st.

? Razem z wkładkami czy oddzielnie? Nie farbują? Przepraszam, że zadaję tyle pytań, ale troszku zielona jeszcze jestem
. Tak samo zalecają producenci niektórych pieluszek Itti Bitti, Charlie Banana. Kurczę, trochę się boję, nie chcę "zajeździć" moich wielo-Prałam wszystkie do tej pory w 60 st.

Odpowiedz z cytatem

wkłady do BG i IB SIO zjaśniały i są miękkie, ale kieszonki tanie minke i otulacze IB po zalaniu wrzącą wodą są pogniecione aż mam ochotę je wyprasować
Miłosz-11.05.2010
jeszcze dopisać, że wcześniej moczyłam wszystkie ( wyprane w normalnym praniu) wkłady w kwasku przez całą noc