Pokaż wyniki od 1 do 20 z 26

Wątek: Poraźcie co wybrać.

Mieszany widok

Chustomanka Awatar taDorotka
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

ja mam Nati Toskanię, Nati w ogóle ma fajne kolory, ta moja jest dość jasna ale taka żywa,
    nosi sie bardzo dobrze, jest dość cienka, noszę H. ubraną w rajstopki plus getry i ciepłe skarpety,dwie cienkie bluzeczki i bluzę taką ciut cieplejszą i pod mężowską kurtką (przeciwwiatrowa taka z cienkim polarkiem) i mi sie dziecinka nie poci.
    chusta jest 100% bawełniana i jest bardzo miękka, kupiłam uzywaną i to bym polecała.
    ładnie sie dociąga, dziecko jest dobrze podtrzymywane na całych pleckach
    moje ponad 8 kilowe czteromiesięczne dziecie uwielbia chustę, jak sie motam to sie cieszy a jak troche sie siedzeniem nacieszy to nawet nie wiem kiedy zasypia.

szukajcie a znajdziecie!
    Ostatnio edytowane przez taDorotka ; 10-11-2009 o 22:45
    [CENTER]szara codzienność? nie u nas FRANCISZEK (2005), IGNACY (2007), HELENA (2009), ANIELKA (2012), BASIA (2014)KRZYSIO(2019),MACIEK (2023)CENTER]

. Awatar mart
    Miejscowość
    warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dorcia Zobacz posta
    ja mam Nati Toskanię, Nati w ogóle ma fajne kolory,
    dodam tylko, że Nati ma teraz taki wybór że nie da się uśrednić opisu chust Nati (poza tym że są super). pasiaki, bambusy, perełki, grecje, grecje z wełną - każda z nich to zupełnie inna chusta. podobnie jest z didymosami - ważne jaki to didek.

ChustoTata
    Miejscowość
    Szczecin

Domyślnie

Jasnie Pani nie obrażam się A jak się mam zabrać, jak nigdy nie miałem żadnej chusty w rękach? Po prostu chcę chustę która spełni nasze oczekiwania i nie będziemy mieli z nią problemów (nie z jej motaniem, bo to inna sprawa). Chusta ma być niespodzianką dla żony więc muszę swoje i jej oczekiwania wymienić. Wiem czego oczekuje i jak sobie wyobrażam ułożenie małej.
    Żaden rodzic nie może sobie pozwolić na złe wiązanie i zaszkodzenie dziecku.

Chyba jestem zdecydowany na tą z bambusem - ja na pewno będę chciał się nauczyć motać i nosić - może żona się zarazi. Na razie jest zrażona do nosideł i takiej chusty http://www.bebelulu.pl/v3/cont_artyk...?id=45&lang=pl

Chustoholiczka Awatar Jasnie Pani :)
    Miejscowość
    Belfast

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lucky Zobacz posta
    Jasnie Pani nie obrażam się
    no i dobrze, bo nie o to chodzi
    z tym zabieraniem sie, to chodzilo mi dokladnie o to, ze wiekszosc dziewczyn, ktore sie tu loguja jako nowe, najpierw forum przekopuja dokladnie i jak sie radza, ktora wybrac, to juz swoje typy maja, a my tylko podpowiadamy. Wlasciwie nie da sie rzucic w kogos konkretami, bo bedzie tu tyle konkretow ile userów kazdy ma swoje jakies preferencje. Najpeiej by bylo, zebys kilka wybral, ktore ci sie kolorystycznie podobaja, a my ci podpowiemy, ktorymi nie nalezy zawracac sobie glowy

co do chusty zalinkowanej przez ciebie to wiekszosc z nas ma do niej uraz

a jak zona sie nie zlamie to tez no problem, skoro ty jestes na tak. Moj szwagier nosi swojego syna wytrwale, a bratowa (jego zona) boi sie nawet dotknac chusty.

BTW napisz do Jazzoo (adminki) zeby ci status na chustotata zmienila

EDIT: A w Szczecinie jest kilka chustomam, ktore napewno pomoga z nauka wiazan http://www.chusty.info/forum/showthr...p?t=558&page=2

Uprawnienia umieszczania postów