Pokaż wyniki od 1 do 20 z 210

Wątek: Chustomama w samochodzie :(

Mieszany widok

Chustomanka Awatar maagduusiiaa
    Miejscowość
    Płock - miasto sexu i biznesu :P

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez morepig Zobacz posta
    poniewaz autobus jedzie 70km na godzine i duuuzo rzadziej ma wypadki niz auto.
    i trochę inaczej rozkładają się tam siły w razie uderzenia

Cytat Zamieszczone przez kajkasz1 Zobacz posta

I sorrki. Nie, na autostradzie nie da się zatrzymać natychmiast. IMO bezpieczniejsze jest wyjęcie takiego duszącego się dziecka z fotelika niż czekanie na zjazd i patrzenie, jak sinieje. Ryzyko wypadku jest w tym akurat przypadku dużo mniejsze niż uduszenie się dziecka.
    po to m.in. stworzono pasy awaryjne

Cytat Zamieszczone przez Meta Zobacz posta
    Za dużo bab na tym forum, co krok to wojenka

A ja tak poza kłótniami napiszę:
    Jestem BARDZO radykalna fotelikowo.
    Wolę dyrdać pół miasta piechotą (ale moje miasto wielkością nie grzeszy ) niż dać się podwieźć bez fotelika.
    zgadzam się z CAŁĄ wypowiedzią Mety
    naskakujecie na morepig, ale ona ma rację z tym czytaniem "po łebkach", np po poście Iwonty (gdybym tylko ten przeczytała) doszłabym do wniosku że jeżdżenie BEZ fotelika jest bezpieczniejsze, a przecież to nie prawda
    Cytat Zamieszczone przez IwontaG Zobacz posta
    Ja też nie jeżdzę bez fotelika ale... zdarzyła się historia, że dzięki temu, że wyjełam dziecko z fotelika to żyjemy obie.
    ja się nie zarzekam, że nigdy nie przewiozę synka bez fotelika, ale zgodzę się na to jedynie w sytuacji naprawdę awaryjnej (zagrożenie życia etc)
    każdy ma swoje sumienie i hierarchię ważności, dlatego ja nie krzyczę, że ci którzy przewożą dzieci w fotelikach przodem to idioci (bo sama mam fotelik tyłem)
    Ostatnio edytowane przez maagduusiiaa ; 09-11-2009 o 23:31
    Prosiaczek wspiął się na paluszkach i szepnął:
    - Tygrysku...!

- Co Prosiaczku?
    - NIC - odparł Prosiaczek biorąc Tygryska za łapkę - chciałem się tylko upewnić czy jesteś...

Sz. 2008 E. 2010 Lu.2017

Uprawnienia umieszczania postów