Pokaż wyniki od 1 do 20 z 210

Wątek: Chustomama w samochodzie :(

Widok wątkowy

Chustoholiczka Awatar morepig
    Miejscowość
    Birmingham/UK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jasnie Pani :) Zobacz posta
    Nikt tu nie napisal, ze super jest wozic dziecko bez fotelika i nikt z duma sie do tego nie przyznaje. Wszystkie te sytuacje byly emergency!
    owszem, niektore pisaly ze wola autem bez fotelika w chuscie niz autobusem bo im sie to wydaje bezpieczniejsze.
    post podwojnejmamy pominelam, btw juz wyjasnilam mam nadzieje bardziej zrozumiale o co mi chodzilo, pare postow wyzej.
    btw2 pisalam o swojej jezdzie emergency, widzialas?

spadam stad chwilowo bo mi sie konczy limit na blueconnekcie, jak podlacza upc to wroce

Cytat Zamieszczone przez kajkasz1 Zobacz posta
    Morpig, ale dylasz z "lekkim" fotelikiem.
    Uwierz, że taszcząc dwójkę dzieci z wypakowanym plecakiem, torbą z dokumentam i laptopem raczej nie weźmiesz ze sobą na plecy fotelika dla starszaka ważącego 9 kg i drugiego coś koło 12 kg dla młodszego. Jest to awykonalne.
    no wiem. wiec jak mam dwojke w domu to albo oba foteliki ze mna zostaja albo chlop je ma w aucie i sie spotykamy na miescie, my z dzieckami jedziemy kom miejska.

A stawanie na autostradzie na awaryjnych należy do najbardziej ryzykownych i wypadkotwórczych sytuacji na drodze.
    no, na szczescie mamy tych autostrad tyle ze nie ma problemu mysle. plus zadna chyba nie jest w mojej okolicy wiec wogole omija mnie ten problem. (nie)stety...
    Ostatnio edytowane przez Meta ; 09-11-2009 o 13:43

pocketsfullofmemories.co.uk - Life & Kids Photography
    i na fb
    kolorowe śniadania - dopudelka i na fb

Uprawnienia umieszczania postów