Pokaż wyniki od 1 do 20 z 210

Wątek: Chustomama w samochodzie :(

Widok wątkowy

Chustoholiczka Awatar morepig
    Miejscowość
    Birmingham/UK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jasnie Pani :) Zobacz posta
    A w to to po prostu ci w to NIE WIERZE supermenko!:
    serio tyle ze w lecie to bylo. co w tym dziwnego? no ale to fotelik 0-13 jest, miedzy innymi dlatego mi sie zmiana nie spieszy...

co do reszty- serio, ale staralam sie czytac ten watek. moze nie do konca wszystkei posty jeden po drugim, ale tez nie podpielam sie pod post b.szczelnej, prawda?
    frustracje to we mnie narastaja jak ktos mi tumaczy ze mozna.
    odem nei nikt nie przeczyta ze mozna, ze sa wyjatki. bo potem ktos wytnie z moich wielu wypowiedzi ze mozna i tylk oto zapamieta. ze morepig powiedziala ze mozna. nie chce miec nikogo na sumieniu, kazdy zrobi jak chce.
    ale dzieki radykalizmowi mam juz pare mam ktore z anty fotelika- sa fotelikowe zawsze i wszedzie, z papierosow w ciaz- antypapierosowe przy dziecku, przestaly zostawiac spiace dziecko samo w domu "bo przeciez spi i sie nigdy nie obudził"

poza tym wydaje mi sie ze temat dotyczy raczej 99% zdrowego, mogacego jezdzic w foteliku spoleczenstwa. jak sa odstepstwa- to juz Ci ludzie sami ze sobia, lekarzem i sumieniem musza dojsc do porozumienia i kompromisu.

ilonsa- nie pisalam o tych ciagle wymiotujacych i na pogotowie. wogole odnioslam sie glownie do braku fotelika w taxi.
    btw gdzies tam jest moj post o pogotowiu. tez jechalam, tyle ze nie pisalam ze bede czesciej i jestem dumna.
    Ostatnio edytowane przez Meta ; 09-11-2009 o 14:46

pocketsfullofmemories.co.uk - Life & Kids Photography
    i na fb
    kolorowe śniadania - dopudelka i na fb

Uprawnienia umieszczania postów