Jak wszystkie wiemy w sklepach w innych krajach sa "packi" i nie trzeba płacić za każdą pieluszkę przy kupnie wiekszej ilości. Nie zauważyłam tego w naszych sklepach.
Więc mam zbiorcze pytanie do mam sklepowych:
dlaczego i czy mozna się targować?
Jak wszystkie wiemy w sklepach w innych krajach sa "packi" i nie trzeba płacić za każdą pieluszkę przy kupnie wiekszej ilości. Nie zauważyłam tego w naszych sklepach.
Więc mam zbiorcze pytanie do mam sklepowych:
dlaczego i czy mozna się targować?
Pytasz o bazarek pieluszkowy? Wiele razy były zniżki przy zakupie większej ilości albo gratisy. Ale może Tobie o co innego chodzi![]()
Em,jak kupuję więcej pieluch to zawsze mam zniżki procentowe w sklepach,czasem są to zniżki na stałe już dla każdego kolejnego zakupu.to funkcjonuje,tylko nie jest po prostu opisane.
może sama coś kup i się przekonaj...
Chodziło mi o sklepy.
Chce dokupić 10 pieluszek i jeśi zdecyduję się na jeden typ pieluszek to fajnie byłoby dostac zniżkę.
Oglądałam sklepy w USA i kupowanie wiekszej ilości opłaca się bardziej tam niż u nas...
Narazie kupowałam pojedynczo.
przy wiekszych zakupach wiekszosc sklepow daje znizke
U nas można negocjować mailowomamy rabaty i gratisy
![]()
Jacek ur. 23.02.2007
Jaśmina ur. 02.04.2009
www.kudobremu.pl - Centrum Pomocy Psychologicznej i Terapii Uzależnień (pomoc internetowa i osobista)
www.kluczdoumyslu.pl - kursy szybkiego czytania i uczenia się
Czesc Em
W pieluszkarni tez sa rabaty. Kolezanka kupowala chyba 10 bg i dostala rabat z tego co pamietam. Zreszta w pieluszkarni chyba tez sa zestawy.
W USA to jednak inna bajka, tam jest wiekszy rynek pieluszkowy i troche inaczej te sklepy funkcjonują, bo zamawiaja u producentow wieksze ilosci niż te sklepy w Polsce.
nie znam sklepu który nie dawal by rabau /znizek na wieksza ilosc zamówienia![]()
moje stado : Janiu 09.11.2005 Dymek 19.05.2008 i Mąż Mateusz
Doula - wsparcie w okresie ciąży i podczas porodu WROCŁAW
http://centrumrodzicielstwa.pl we Wrocławiu ( kiedyś www.szkolarodzenia-natura.pl )
Zgadzam się. Rabaty są wszędzie. Czasami trzeba tylko się zapytać bo sklepy nie do końca mają możliwość "automatycznie" naliczać rabat.
Mama Adasia, 2007, Natalii 2009 i Lilianki 2014
www.ekomaluch.pl
www.wielorazowepieluszki.pl
www.kidstyle.pl
Nie wiedziałam, że tak jest. W zagranicznych sklepach są widoczne "packi" i wszystko jasne.
W takim razie będę pytać w sklepach.
u nas też sklepy płacą wieksze pieniądze za przesyłkę np z usa i cło, ale z tego co wiem przy wiekszych zakupach są zniżki czy np wysyłka gratis
U nas packi sa mniej popularne bo i zainteresowanie jest mniejsze. Raczej kupowane są sztuki. Wiesz jak jest, jest popyt to i znajdzie się odpowiednia oferta. Na standard w tej dziedzinie chyba będzie jeszcze trzeba poczekać.