widziałam mamę w parku na placu Daszyńskiego czyli potocznie zwany plac "Pedała"była z wózkiem chyba głębokim i miała drugie dziecko na plecach zawiązane chyba w Katję. Ninuczka, to nie byłaś chyba Ty, co? ja bez okularów i tyłem widziałam.
widziałam mamę w parku na placu Daszyńskiego czyli potocznie zwany plac "Pedała"była z wózkiem chyba głębokim i miała drugie dziecko na plecach zawiązane chyba w Katję. Ninuczka, to nie byłaś chyba Ty, co? ja bez okularów i tyłem widziałam.
Ostatnio edytowane przez brikola ; 25-11-2009 o 12:48
Czego Ona nie ma
![]()
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
O to ja byłamW katji wełnianej
Czemu, ach czemu nie podeszłaś ?
A ja tylu jeszcze chust nie mam, że aż ściska mnie w dołku jak wchodzę na stragan![]()
Ewa - mama Martyny (27.05.2008 r.), Jeremiego (26.06.2009 r.) i Konstantego (04.03.2012 r).
ha! dziś też Cię widziałampędziłaś z jakąś inną mamą, znów w Katji z małą na plecach, przez Reymonta-mam tam stoisko
![]()
a wtedy nie podeszłam bo wyrwałam się z pracy po jedzenie i pędziłam szybko z powrotem póki minie nie okradli![]()
Ha! Nie wiedziałam, że masz tam stoisko - następnym razem nie omieszkam Cię odnaleźćFajnie bardzo
A Katję uwielbiam (po raz pierwszy motałam plecak na środku Solarisa - ojej co za przeżycie!)!!!
Ewa - mama Martyny (27.05.2008 r.), Jeremiego (26.06.2009 r.) i Konstantego (04.03.2012 r).