widziałam mamę w parku na placu Daszyńskiego czyli potocznie zwany plac "Pedała"była z wózkiem chyba głębokim i miała drugie dziecko na plecach zawiązane chyba w Katję. Ninuczka, to nie byłaś chyba Ty, co? ja bez okularów i tyłem widziałam.
widziałam mamę w parku na placu Daszyńskiego czyli potocznie zwany plac "Pedała"była z wózkiem chyba głębokim i miała drugie dziecko na plecach zawiązane chyba w Katję. Ninuczka, to nie byłaś chyba Ty, co? ja bez okularów i tyłem widziałam.
Ostatnio edytowane przez brikola ; 25-11-2009 o 12:48
Czego Ona nie ma
![]()
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
O to ja byłamW katji wełnianej
Czemu, ach czemu nie podeszłaś ?
A ja tylu jeszcze chust nie mam, że aż ściska mnie w dołku jak wchodzę na stragan![]()
Ewa - mama Martyny (27.05.2008 r.), Jeremiego (26.06.2009 r.) i Konstantego (04.03.2012 r).
ha! dziś też Cię widziałampędziłaś z jakąś inną mamą, znów w Katji z małą na plecach, przez Reymonta-mam tam stoisko
![]()
a wtedy nie podeszłam bo wyrwałam się z pracy po jedzenie i pędziłam szybko z powrotem póki minie nie okradli![]()
Ha! Nie wiedziałam, że masz tam stoisko - następnym razem nie omieszkam Cię odnaleźćFajnie bardzo
A Katję uwielbiam (po raz pierwszy motałam plecak na środku Solarisa - ojej co za przeżycie!)!!!
Ewa - mama Martyny (27.05.2008 r.), Jeremiego (26.06.2009 r.) i Konstantego (04.03.2012 r).
kurde, to jest chustomanka...
Ninuczki bez okularów nie rozpoznała, ale Katję już tak!
uwielbiam to forum!![]()
Brikola, a gdzie konkretnie to stoisko masz?bo jak zjadę do mojego ukochanego miasta, to bym wpadła poznać na żywo
![]()
Na Reymonta, koło starej Łaźni
Ninuczka, znów Cię dziś widziałamnawet machałam, ale pędziłaś po drugiej stronie ulicy i mnie nie zauważyłaś. Jakąś fajną chustę miałaś, co to było??
ale tylko jedno z biżuterią![]()
Brikola - Kurcze, a ja się rozglądałam za TobąA ta fajna chusta to...... MEDLEY!!! Czeski Medley, którego nikt nie chciał wziąć nawet za 60 zł na allegro (więc wzięłam go ja oczywiście
). Nie wiem dokładnie jak nazywa się kolor, czy też ma numer może ? Moim zdaniem mocno niedoceniony. Nosi fajowo i kolory są niczego sobie
![]()
Lalika - dzięki wielkie. Ja mam jednak dużo takich właśnie wpadkowych chust jak ten Medley, Ty zaś masz za to same perełki
PS. Brikola - przeczytałam, że masz szałowego Leosia GRATULACJE! No i nie mów, że gekony jednak u Ciebie zostały?!
ninuczka, daj fotę tego Medley
proszę bardzo (dopiero dziś zrobiłam zdjęcie) Styrany Medley:
http://picasaweb.google.pl/ninuczka/...57032310898002
Dodam, że był nowy jak go kupiłam![]()
Właśnie doczytałam, że ten wzór nazywa się "Palermo". Ładnie![]()
jest świetna!