No nie... ja to nigdy nic nie mogę znaleźć....
No nie... ja to nigdy nic nie mogę znaleźć....
Pod wpływem tego posta poszliśmy z zona w rajd po lumpeksach i w jednym z nich pogadaliśmy sobie z pania. I coz sie okazalo. Ona widziala pelno tego tam skad bierze towar ale tego nie bierze bo to niewiadomo do czego jest i nikt jej tego nie kupi. A teraz uwaga - raz wziela jakies takie dziwne nosidelko tu jakies paski tu cos tam i lezalo jej to w sklepie i nikt tego nie chciał bo nikt nie wiedział co do czego a w koncu jak ktos chciał to mu to sprzedała za 5 zl z opisu wynikalo ze to bylo mei tai.
Oslablem
PS cos mi sie stalo i nie mam polskich znakow sorki
Gratulacje!
chyba budzi się we mnei instynkt myśliwego. TYlko kiedy ja znajdę czas i cierpliwość na takie miejsca...?
Ostatnio edytowane przez Janis Joplin ; 17-11-2009 o 21:53
Ide jutro do lumpka, chyba z 5 mam w okolicy![]()
Fuksiara!!!
Zazdraszczam bardzo, niech się dobrze nosi![]()
odświeżam wątek, bo dziś po pracy coś mi kazało wdepnąć do naszego lumpka. no i ...............................
czekały tam na mnie idealne, lniane SPODNIE!!!!!!!!!!!! z naturalnego lnu, gnieciuchy, szerokie nogawy. ideałno ale ja nie o tym
a o tym:
co Wy na to???
bo ja to się tak roześmiałam, że aż pani sprzedająca przyszła zobaczyć, co się stałobo pierwszy raz w tym lumpku mi taki łup wpadł w łapy
![]()
Zazdroszczę, pozytywnie![]()
Ale fajny łup! Ja nadal czekam na szczęscie.
Ale fuks. chyba dokładniej będę grzebała w pościelach.
Ja to jedynie (i aż) trenerki z lumpka mam, ale to prababcia wyszukała i jako ceratkę do pieluszki dostałam
.
niezłe masz oko, żeby taki skarb w zasłonkach znaleźćgratulacje
Gabuszka (02.2010)i Wituś (02.2013)
hehe, leżał na wierzchunawet grzebać nie musiałam
do wzięcia na moim wątku wymiankowym
![]()
Sliczny ten MT![]()
Kasia, nie bój się podać CENYIle za niego dałaś?
eeeeeee... jeszcze wyjdzie, że SIEM CHWALEMjuż się pochwaliłam, że MAM
![]()
Tylko pozazdrościć!Ja też w lumpkach szukam w koszach z pościelą i zasłonkami,ale jakoś trafić nie mogę![]()
REWELACJA, normalnie, też zawsze ide na zasłony, ale nic mi sie nie udało znaleźć, to mnie zmotywowałaś![]()
K. 2009M. 2012
no no no, fajny... ja tez z tych co to kiedyś coś w lumpku upolowali - kółkowąnawet sobie wątek założyłam... szkoda że ją niedawno roztargałam
Ale ale nie o tym - gratulacje!!![]()
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl