zazdroszczę...
zazdroszczę...
Ania - mama Wiktora (22.08.2008) i Dariusza (02.07.2012)
Kolejna szczęściara
Gratuluję upolowanej zdobyczy![]()
O!Jak bardzo zazdraszczam,ale niech Ci służy dobrze i długo
![]()
Monika gratuluję szwajcarskiej zdobyczy!!!
Mati - 19 kwietnia 2005
Lilianka - 04 stycznia 2009
www.MamaZen.pl - CHUSTY: Miluli, Natibaby, Hoppediz, LennyLamb. PIELUSZKI: bumGenius, Flip, Close, Bambino Mio, LennyLamb, Happy Flute.
Sklep stacjonarny, wypożyczalnia chust i nosideł, warsztaty i konsultacje chustowe: MamaZen, Gdańsk-Przymorze Centrum Horyzont, ul. Obrońców Wybrzeża 23 box 13
Doradca Noszenia ClauWi®
Coraz więcej udanych łowów widzę
Gratuluję świetnego zakupu![]()
dziewczyny jak Wy to robicie? Kurka chyba czas zacząć do lumpków chodzićGratuluje
![]()
Gratuluje, ja dzisiaj tez byłam ale nic fajnego nie było ani do ubrania (dla mojej córy )ani do noszenia , za to były ze 4 różne śpiworki nadające się do noszenia pod kurtką, ale co jak dzieć mój za duży.
Za to jutro będę polować w Siedlcach, mam tam kilka miejsc gdzie jest dużo zasłon może wreszcie jakąś szmatę dorwę w swoje rączkitrzymajcie kciuki.
gratuluję!!!szczęściara!!!!!
super! gratuluję - też bym się szczerzyła na całego jakbym chustę w końcu upolowała - toż to chyba większy fart niż wygrana w totka![]()
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
qrcze a ja grzebie po interku a pod nosem mogę miec jakieś "cudeńka"gratuluje pomysłowości i bystrego oczka
![]()
K mama Kulki i Kropki
„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.
zazdroszczę jak czort!
ja czasem grzebnę w zasłonach, a raz sprzedawczynię podpytałam o takie wąskie długie materiały, jak na leżaki, a ona mi na to, że wie jak wyglądają chusty do noszenia dziecii raz mieli (i wycenili ją
nie za groszę poszła, już tam nie szukam)
Gratulacje,też kiedys mi się śniło,że chustę w lumpie znalazłam.
od 12 lat:wiosna '07,zima '09, jesienna '11 i letnie'13 wiosna'18
Doradca Noszenia ClauWi®
Ekstra. Ja podpatruję szmaty w lumpeksach, ale nic jak dotąd nie znalazłam. Wiem, że niedawno dziewczyna poucha za grosze znalazła.
ale fajnie))
ja dzis też szperałam tu i tam i nic niestety...ale kto szuka ten znajdzie![]()
"Przyszłość zaczyna się dzisiaj, nie jutro" (J.P.II)
Kangurek (marzec 2009) i Tygrysiątko ( maj 2006)
mój blog o zdrowej diecie www.dieta-surowa.blogspot.com
Dziewczyny! nie traccie nadziei!ja poszlam tam przypadkiem na te zaslonki, bo wczesniej czytalam na forum o didku z lumpa. wiec wierze, ze na kazda z was czeka jakas spragniona noszenia chusta
![]()
ło rany
ja to nie raz grzebię i du.a![]()
Bardzo dobrze mi się nosi. Davos jest mocno złamana, mięciutka, identyczna w konsystencji i nośności ze złamaną Anną.
A wczoraj właśnie kupiłam na allegro krótką Limmat (z przesyłką 52zł, to chyba też niezły deal, zważywszy ceny nowych! przelicytowałam tylko jedną osobę (yyyy... ktoś z forum? przyznać się!), więc nie było chętnych prawie, pewnie dlatego, że krótka) i ona podobno nowa, więc jak przyjdzie, to zobaczę, czy jest sztywna.