Jejku, jejku!!! A ja zawsze zasłony omijamteż się motywuję z samego rana i mimo tropikalnej pogody wyruszę na "szmaty"
no i gratuluję oczywiście wszystkich zdobyczy...
ja w lupeksie dorwałam taką śliczą że siemasz !!! dobre rzeczy przy puławsiej na mokotowei
GratulujęJa nie tracę nadziei, że mi też kiedyś coś wpadnie w łapska
![]()
Julka (VII 2009), Kornelia (V 2013), Konstanty (IX 2014)
Mój blog szydełkowy: sylabelle.blogspot.com
FB: https://www.facebook.com/sylabellesylabelle
Gratuluję.
Ja dzisiaj też byłam i trochę dobroci wygrzebałam.
Za 30 zł:
pieluszki jedną AIO i jedną formowankę dla noworodka
Nówka nie śmigana barbi,bobaska małego dla niej i przewijak z wanienką do kompletu -to było najdroższe.
i torbę na zamek z przydasiami robótkowymi a w niej 4 szydełka, kolorowa włóczka na paputki dla bobaska, trochę merinosa na otulaczyk i 2 kłębuszki wypasionego kordonka.
Blog,
Aniołek Sierpień 2022,Aniołek Kwiecień 2022,Aniołek Październik 2021,Asiulek 1.02.2013 ,Aniołek grudzień 2008, Natulek 13.08.2006
A ja jakoś do chust i nosideł nie mam szczęścia.... udało mi się majteczki - pływaczki nówki i otulacz fajny znaleźć - też prawie nówka sztuka![]()
Pchelka, zrób zdjęcie tej Barbi z bobaskiem please![]()
Jak córa rano będzie spała to pstryknę zdjęcie.
Wczoraj coś lepszego na ciuchu upolowałam--chustomamę.
Dokładnie upolowałam ją w sklepie dzieciowym obok ciuszka, ale wstydziłam się zaczepić, dopiero jak poszłam do ciuszka i zobaczyłam ,że też tam jest, to zaczepiłam ją.
Blog,
Aniołek Sierpień 2022,Aniołek Kwiecień 2022,Aniołek Październik 2021,Asiulek 1.02.2013 ,Aniołek grudzień 2008, Natulek 13.08.2006
Pożreć nie pożarłam,ale żeby zagadać to podchody normalnie robiłam, ja z tych raczej nieśmiałych, więc musiałam się zebrać w sobie.
Blog,
A ja się pochwalę moją dzisiejszą zdobyczą:
Wygrzebałam fantastyczną torbęIDEALNA do chusty, miękka, WIELKA i pojemna
Piękna czerwień, w środku biała podszewka w czarne groszki, mała kieszonka na zamek i druga na komórkę
Właśnie się suszy, ale co tam.... lecę po aparat i fotkę cyknę
PS. całe 5 zł
Kolor troszkę przekłamany- czerwień jest bardziej "żywa". Zameczki w 100% sprawne, pasek długi, dowiązywany w dowolnej kombinacji do uszek
. nigdzie nie jest podarta.... a ostatnio zastanawiałam się nad ONbagiem
Kurcze, może o samochodzie nowym pomyślę i..... też się wygrzebie na ciuchach, albo.... hehehehehehe
Ostatnio edytowane przez franciszka ; 02-08-2010 o 18:00 Powód: fotki :P
świetna torba!
Beata, mama Zosi (15.02.2009) i Mikolaja (6.01.2011), żona Łukasza
Ja w sobotę znalazłam m.in. taki kawałek szmaty:
Kolory odrobinę przekłamane, ale w realu śliczne są. Na zdjęciu złożony na półDługość jakieś 2,5m - będzie idealne na kangurka dla mojego młodego Kraba, tudzież na ewentualną kołyskę. Strasznie mi się to coś spodobało od pierwszego spojrzenia
Zapłaciłam całe 2 zł
![]()
ja kiedyś upolowałam jedwabne sari sprzedawane jako szaliczek (no ładny szaliczek 5 metrów jak nic)fot nie posiadam bo nabytek u koleżanki w użytku,a kosztowało ok. 20 zł
starsza 27.11.2008
młodsza 28.12.2010
-Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński -A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.
A gdzie ta lalka barbi???