nawet by mi do pustej łepetyny nie przyszło coś takiego wymodzić
kreatywność w narodzie nie ginie.
nawet by mi do pustej łepetyny nie przyszło coś takiego wymodzić
kreatywność w narodzie nie ginie.
Ostatnio edytowane przez aliona ; 06-11-2009 o 08:40
złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3
pomyslowa hybryda hybryd
PS
gratuluje tysiaczka!
stokrotne... tfu, tysięczne dzięki
![]()
złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3
O matko święta.
Ja bym chyba nie umiała tego obsłużyć![]()
ChustoHolizm
Zuzia 21.12.2005
Ania 26.06.2008
Mateusz 04.08.2011
Doradca - Partner Akademii Noszenia Dzieci
No ekstra produkt, "nie trzeba wiązać żadnych supełków" za to mamy sper bezpieczny, gwarantowany przez producenta (sic!) zatrzask!
Ja ktoś robi samoróbki, to jak robi z jednego kawałka materiału jest szansa, że się przynajmniej nic nie oderwie.
Ludziom się wydaje że supeł może się rozwiązać i dziecko wypadnie. Durne myślenie ale tak jest.
Mojej sąsiadki mąż powiedział jej kiedyś że jak chce nosić to kupi jej porządne nosidło z klamrami a nie jakąś szmatę co się na niej supły wiąże i dzieciak może wylecieć. Nie chciał przyjąc do wiadomości że to idiotyczne - bo nawet jesli przyjmiemy że supeł się może rozwiązać, to w chuście mamy 1 supeł=1 słaby punkt. A w nosidle są 3 klamry, które moga pęknąć+ szwy.
ChustoHolizm
Zuzia 21.12.2005
Ania 26.06.2008
Mateusz 04.08.2011
mam nadzieję, ze nikt tego nie kupi. załamuje mnie coś takiego. ludzie nie maja pojęcia co oferują
![]()
ChustoHolizm
Zuzia 21.12.2005
Ania 26.06.2008
Mateusz 04.08.2011
po 1. baaardzo mi się podoba pierwsze zdjęcie tej pani gdzie jej conieco ciałka wystaje spod paszki
po 2. widziałam już trzaskające w mak klamry w nosidłach a węzła chustowego który się sam rozwiązał jeszcze nie (węzły w bikini czasem puszczają, samoistnie albo z niewielką czasem pomocą "przyjaciela")
szyjąca mama Dawida (25.01.2007) i Milana (09.11.2009)
TulliMY Mei Tai - zapraszam - Mei Tai Miękkie Nosidełka dla Dzieci oraz Chustowe Metamorfozy
Najgorzej jak się coś komuś wydaje![]()
O matko, nie umiałambym tego obsłużyć za żadne skarby świataNo i tekst o supełkach jest rzeczywiście "zachęcający".
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
matko
to powinno byc karalne![]()
koszmarek
starsza 27.11.2008
młodsza 28.12.2010
-Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński -A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.
często żałuję, że na allegro nie ma opcji komentowania aukcji....![]()
ładne, do czego to? do wynoszenia śmieci?![]()
Dobrze że na chustostraganie tego nie wystawiła. A może jej to zaproponować?![]()
Wcale nie zachęca do noszenia ta perspektywa klamry i nie wygląda estetycznie.
ZUZIA 02.11.2007, ZOSIA 30.01.2012