Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Bardzo prosze o ocenę chusty elastycznej

Mieszany widok

Francka
    Guest

Domyślnie

Dzięki za wszystkie porady, postaram się zrobić to jak na zdjeciu u Mayki1981 Te moje zdjecia to próba pokazania właśnie, czy wogóle ja to robie dobrze, a teraz już wiem, że napewno mały powinien miec trzy warstwy - nie wiedziałam czy właśnie mieć jak na zdjeciu 2 czy 3, teraz wiem, ze trójka jest prawidłowa, no i postaram się żeby mały tak nie wisiał. Postarm się popracowac nad połami żeby była ładna literka V. Dziękuje wam bardzo.
    A tak wogóle jestem ze śląska.. z Zabrza. kiedyś widziałam jedną dziewczyną jak szła z ładnie zawiniętym bobaskiem w chustę (w kolorowe paski - pozdrawiam) ale ja wtedy nie miałam jeszcze chusty i jakoś głupio było mi zaczepić..

Chusteryczka Awatar rosass
    Miejscowość
    Góry izerskie

Domyślnie

na śląsku wiele spotkań jest
    http://www.chusty.info/forum/forumdisplay.php?f=97
    warto jest się skontaktować i ,żeby ktoś pokazał od A do Z, będziesz wtedy w 100% pewna.
    GAJENKA-23.12.08
    Certyfikowany Doradca noszenia ClauWi®

Chustomanka Awatar pulcheria
    Miejscowość
    Zabrze

Domyślnie

Dziewczyny już wszystko napisały.
    Jeśli masz ochotę się spotkać, to mogę pomóc, jestem również z Zabrza.
    Ania, mama Jaśka (26.08.04), Zuzi (14.03.08), Jagódki (18.04.16) i Józia (31.01.19)

Francka
    Guest

Domyślnie

Bardzo chętnie sie spotkam w celu "zamotania" mnie i małego Nie wiem tylko kiedy bo teraz mój mały ma zapalenie oskrzeli i nie za bardzo z nim wychodzę, a najbliższe dwa weekendy siedzę na uczelni .
    Jestem z okolic multikina, nie wiem gdzie by ci najlepiej pasowało.

Chustomanka Awatar pulcheria
    Miejscowość
    Zabrze

Domyślnie

W okolicach Multikina pracuję, możemy się kiedyś umówić po mojej pracy. Daj znać na pw, kiedy będziesz mogła.
    Pozdrawiam i życzę zdrowia małemu.
    Ania, mama Jaśka (26.08.04), Zuzi (14.03.08), Jagódki (18.04.16) i Józia (31.01.19)

Uprawnienia umieszczania postów