poturlam się, jeśli pozwolisz
![]()
Zdjęcie mega!A pozytywna energia aż z niego tryska!Grunt to mieć dystans do wszystkiego![]()
heheh mam ten sam problem, straszny lipton jak sie cos uwidzi w nieodpowiedniej sytuacjifotka świetna, widac, ze się ŚMIAŁAŚ
)) masz resztą sliczny uśmiech
tak OT:
ja się potwornie śmiałam jak staliśmy w wejściu do kościoła na chrzcie św. i Ksiądz mówił do nas, zapytał o co prosimy dla naszego Dziecka (w progu) i skierował mikrofon do mnie ...a mi się przypomniało jak wieczór wcześniej Tatuś Chrzestny z ogórkiem latał po domu i się wydurniał jak do mikrofonu i...zapomniałam jak się uroczystość nazywa..ZAĆMA i śmiech. i śmiejąc się w końcu wykrztusiłam że o CHRZEST. Ksiądz był cudny bo też się smiał i na koniec jeszcze powiedział, że oby wszystkie Mamy były takie pogodne i tak przytulały swoje Dzieci do serca (w chuście była)
długaśny OT heheh
b.szczelnano to tez nieźle przywaliłaś..
A swoja drogą chrzest w chuscie to wspaniała sprawa.Myslałam, ze tak sie nie da...Tzn. ze trzeba dziecko jakos ksiedzu podac czy cos...chyba , że trzeba sie rozmotywac w kulminacyjnym momencie![]()
nie obudziła się nawet![]()
hahaha, no nie ma to jak otoczenie nie zrozumie żartu
a zdjęcie super
b.szczelna, Ty też sie udałaś z tym chrztem![]()
Rozalia( Rozi) mama Patryka 11.2005, Szymona 10.2008, Wojtka 03.2011 i Maćka 06.2019
o cholera jakie róże na spódnicy tez chce takie!!
no tak ma byc
Celebrans: O co prosicie Kościół Boży dla ………………?
Rodzice: O chrzest.
a jak?z czego wy sie chichracie, smieszne miało byc to ze to WYKRZTUSIŁAM KRZTUSZĄC się ze smiechu![]()
„Dziecko najwięcej miłości potrzebuje wtedy, gdy najmniej na nią zasługuje”
Zuzia '02, Janek '04, Ewa '08