Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Dziewczyny trzymajcie kciuki!!!

Chustoguru Awatar Olapio
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie Dziewczyny trzymajcie kciuki!!!

Jutro mamy wielka podróz z małym. Najpierw autobus, potem metro (około godziny) wizyta u ortodontki i powrót. Mam nadzieje ze sie uda i mały bedzie spał w chuście wtulony we mnie gdy będę na fotelu...

Powiedzcie, że Wy tez tak robicie bo jestem przerażona...Michaś je co 3 godziny, mam nadzieję, że się wyrobimy

Chustoguru Awatar paskowka
    Miejscowość
    Warszawa-Bielany/Puławy

Domyślnie

Ja tak z młoda jechałam do ortopedy, najpierw autobus, potem metro. Tyle tylko, ze to ona jechała do lekarza. A potem powrót. W metrze niestety nie spała -wyciągała ręce do ludzi, wyrywała dziewczynie obok książkę i podrywała studentów. Czyli generalnie było OK!

Powodzenia!

www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
    Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.

Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci

Chustoholiczka Awatar espejo

Domyślnie

Dacie radę nakarmisz najwyżej po wizycie w poczekalni (albo przed) i spokojnie sobie wrócicie
    Pamietam, jakiego miałam stresa, przed pierwszą taką wyprawą, a do pracy swojej jechałam...i pierwszy raz autobusem w chuście, ale Piotrek cudnie zasnął
    Truscaffkowa Marzenka
    starszy i młodszy .... bardzo mi urośli

Chusteryczka

Domyślnie

dasz rade, ja na co dzien łykam takie wyprawy wez zabawke małą na "do chusty"

Chustoguru Awatar Dagmara
    Miejscowość
    Warszawa Bielany

Domyślnie

Dacie radę
    Trzymam kciuki i szybko przebiegającej wizyty życzę Ja z Kacprem też po lekarzach moich latałam i po prostu jak zgłodniał to go karmiłam
    Konstanty 16.04.2014
    Lilianna 7.04.2010
    Kacper 29.07.2007

Chustoguru Awatar Olapio
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

najgorsze, żew ortodontka niechetnie będzie widziała mnie z dzieckiem na fotelu, ale to nie moja wina tylko jej że robi w swoim gabinecie remont i przyjmuje nie dośc, że daleko na mokotowie to jeszcze albo jutro o 14 albo w poniedziałki wieczorem kiedy mój mąż ma zajęcia i nie może ich opuscić i jeszcze zdziwiona, że nie mam z kim dziecka zostawić

Chusteryczka
    Miejscowość
    Wolomin-city

Domyślnie

Może będzie tam ktoś jeszcze kto postoi z małym na rękach obok fotela jak będziesz męczona takie maluszki chętnie sa przytulane przez ludzi (od warunkiem że na nich nie ulewają - jak moja Dorka oniegdaj )

Uprawnienia umieszczania postów