wyprzedzająca mnie młoda kobieta o Gai na plecach: " a ja myślałam, ze pani tam laleczkę ma"
do tej pory sie zastanawiam, dlaczego bardziej prawdopodobna była dorosła kobieta niosąca lalkę przywiązaną do pleców niż niesienie dziecka w chuście![]()
wyprzedzająca mnie młoda kobieta o Gai na plecach: " a ja myślałam, ze pani tam laleczkę ma"
do tej pory sie zastanawiam, dlaczego bardziej prawdopodobna była dorosła kobieta niosąca lalkę przywiązaną do pleców niż niesienie dziecka w chuście![]()
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
1: odbieram starszą córkę z zajęć baletu i cały czas z dzidzią w chuście czy MT już nie pamiętam, dzidzia śpi i nagle jedna z tych dziewczynek, może 6 lat mówi do mamy, patrząc na mnie: O , jejku, to nie bluzka!
2: kiedy moja dzidzia była maleńka i jeszcze nie trzymała główki nosiłam ją w pouchu w pozycji kołyski i oczywiście na to jakiś sweterek czy lekka kurtka (wiosna była) i kiedyś jeden pan starszy, jak już zrozumiał, co ja tam mam stwierdził: a ja myślałem, że pani tam kota niesie.
Ostatnio edytowane przez wiki100 ; 25-10-2010 o 12:35 Powód: błąd
pomykam sobie spacerowo przez park, mąż zachustowany, z córką na plecach...
wspominamy "stare" czasy, mówię do niego "a pamiętasz jak nosiłeś ją w kieszonce?"
a na to synek starszak zdziwiony "jak ona tam się zmieściła?") (na myśli miał oczywiście kieszonkę ubraniową)
Ostatnio edytowane przez funkia ; 02-11-2010 o 23:21
"Przyszłość zaczyna się dzisiaj, nie jutro" (J.P.II)
Kangurek (marzec 2009) i Tygrysiątko ( maj 2006)
mój blog o zdrowej diecie www.dieta-surowa.blogspot.com