Pokaż wyniki od 1 do 20 z 123

Wątek: Najśmieszniejsze komentarze o noszeniu

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar Joania
    Miejscowość
    Dublin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JoShiMa Zobacz posta
    Jadę sobie pociągiek podmiejskim z Mała w MT. Za nami już trzy godziny podróży, więc Mała ucięła sobie drzemkę. Kilkuletni chłopiec zwrócił na nas uwagę i mówi do mamy: Popatrz dzidzia śpi u pani na plecach. Ana to mama, dość przytomnie: A bo widzisz, pani ma na plecach taki specjalny plecaczek, do którego można włożyć takie małe dziecko (nadmienię, że moje dziecko ma prawie 19 miesięcy i 11 kg wazy) i je nosić, zeby było wygodnie. Ujęła mnie wzmianka o wygodzie. Plecaczek mnie rozbawił, ale wdzięczna byłam, że nie padło słowo 'nosidełko', którego się spodziewałam
    o matko ale jak ty przez trzy godziny w pociagu z mT na plecach?Cały czas stoisz?

Chustoguru Awatar JoShiMa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Joania Zobacz posta
    o matko ale jak ty przez trzy godziny w pociagu z mT na plecach?Cały czas stoisz?
    Oj skrót myślowy. Cała podróż trwała długo, ale z przesiadką. Na plecach jechała tylko w ostatniej fazie właśnie dlatego, że szykowała się do drzemki i jak by mi zasnęła poza MT, to bym miała problem z wysiadaniem Ale pewnie jak bym się uparła to dałabym radę tylko Mała by zdechła z nudów.

Uprawnienia umieszczania postów