Moj gin stwierdzil, ze wcale sie nie dziwi, ze corka nie chce spac w lozeczku, tylko woli w chuscie. Ze on sam tez by tak chcial.![]()
Kim (2009) & Tim (2011) - i 5 Aniolkow
ChustoHolizm
Zuzia 21.12.2005
Ania 26.06.2008
Mateusz 04.08.2011
Doradca - Partner Akademii Noszenia Dzieci
Stoimy z Lidką na przystanku, zaraz obok tabliczki z rozkładem jazdy. Lidia uwiązana w Mietku, śpi, łepek przykryty kapturkiem. Na ławeczce Państwo w średnim wieku. Najpierw Pani wstała i podeszła, że niby rozkład jazdy ogląda. Potem jeszcze raz podeszła. W końcu Pan nie wytrzymał, podszedł i wali wprost:"A co tam Pani ma?". Ja:"Dziecko". A on:"Matko, a ja myślałem, że Pani tak wysoko ciążę nosi!"
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
te o uduszeniu teksty to jak dla mnie mało smieszne, wkurzają mnie tylko
już gdzieś pisałam ale dam i tu:
sprzedawczyni w warzywniaku osiedlowym
- Jejku, Jej tam jest źle, nóżki Ją bolą, ja bym tak swoich dzieci nie męczyła bla bla bla
- Proszę Pani, lekarze mówią, że to jest ok, nic dziecka nie boli i bardzo dobrze jest nosić (zwykle tekst o lekarzach działał)
-PAAAANIIII, żebym ja lekarzy słuchała ...pogarda, pogarda i jeszcze raz pogarda plus wydęcie usteczek (pomalowanych razem z zębami;P)
a ja już wściekła- PAANI, gdybym ja SPRZEDAWCZYŃ SŁUCHAŁA
( to to są AUTORYTETY!)
małż był przy tym i się śmiał a Pani przybrała wygląd pt "krzyzówka opadniętej kopary plus dorodny buraczek)
już tam nie kupuję.![]()
Polecam wątek o reakcjach na noszenie w chustach.Tam oprócz oczywistych idiotyzmów, można trafić na perełki.Moja ulubiona to ta o zdziwionej pani,która myślała,że dziewczyna w chuście pieska nosi![]()