Też wczoraj listonosz gazetkę dostarczył, dzisiaj przeglądam i też oczy wyskoczyły na te cudeńkaa zapowiadał się ciekawy artykuł
Też wczoraj listonosz gazetkę dostarczył, dzisiaj przeglądam i też oczy wyskoczyły na te cudeńkaa zapowiadał się ciekawy artykuł
ten "Twój Maluszek" to bardziej gazetka reklamowa przeróżnych producentów niż czasopismo dla rodziców z poważnymi artykułami - kto miał do czynienia ten wie. artykuły są tylko pretekstem do zareklamowania różnej maści produktów, wymienia się je pod tekstem wraz z ceną naturalnie. dlatego uświadamianie niczego nie zmieni.
przypuszczam, że jak Nati zapłaci, to zrobią przepiękny artykuł o chustach![]()
Helena --> luty 2008
Kalina --> wrzesień 2009
Amitola Studio - Fotografia noworodków i starszych dzieci, fotografia rodzinna, ciążowa, ślubna - Jelenia Góra, Legnica, Wałbrzych, Wrocław
Mój blog
no fakt, reklam więcej niż sensownych tekstów...gdyby nie trafiał do mnie bezpłatnie nigdy bym go nie kupiła...
"Przyszłość zaczyna się dzisiaj, nie jutro" (J.P.II)
Kangurek (marzec 2009) i Tygrysiątko ( maj 2006)
mój blog o zdrowej diecie www.dieta-surowa.blogspot.com
wlasnie po to ruszyla kanguromania
cel uswiadamianie i propagowanie nie tylko rodzicow, ale i personel medyczny
mam nadzieje, ze za rok beda juz widoczne efekty tej kampanii i takich bzdetow bedzie coraz mniej
a spoleczenstwo (znaczy sie redaktorow i polozne) trzeba edukowac, bo samo sie nie wyedukuje
osobiscie 3 tyg. temu przerobilam 2 polozne i juz sa zainteresowane chustami, a wczesniej nie byly
Tomek (III.07) Asia (X.09)
Doradca po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule® Dresden
http://fotelik.blox.pl/html