Co prawda na lalce ale świetnie jej szło. Zdecydowanie lepiej niż mi na początku
Mam nadzieję, że wkrótce będą wspólne chustowe spacery a niedługo zawita na forum![]()
Co prawda na lalce ale świetnie jej szło. Zdecydowanie lepiej niż mi na początku
Mam nadzieję, że wkrótce będą wspólne chustowe spacery a niedługo zawita na forum![]()
no to brawo! Ja tez bym chciala jakas mame chustową znaleźć w okolicy ale jakos sie nie składa. Radosc musi być duża Pati, rozumiem![]()
E. 2009
"Prawda nie leży pośrodku, tylko leży tam, gdzie leży" W.Bartoszewski
Uczucie fajneA koleżanka ma talent chustowy
A za model pokazowy u mnie dwuletni chuścioch służyłZa nic Hani nie pozwolił do chusty włożyć
I motałam go w kieszonkę
Dobrze, że nie w elastyka![]()
ja ostatnio zachustowałam siostrę jak przyleciała naszego maluszka zobaczyć.
Zaraz zaczęła gadac o kolejnym dziecku, tylko szwagier jakoś krzywo na mnie patrzył
.
Ale młoda rządzi w tym związku, więc kto wie...
A ja też zachustowałam! Mamusia zadowolona, bo przy pierwszym dziecku próbowała z bebelulu i niestety zniechęciła się!
A ostatnio wsadziłam mojej instruktorce salsy najpierw lalkę, a potem własną Marcelinkę w chustę, żeby poćwiczyła przed zajęciami z zachustowanymi mamami i ... obie panie baaardzo zadowolone były! Szkoda, że zdjęć nie mogę wstawić bez pozwolenia...
tak sobie liczę. mam już 6 zachustowanych mam i 2 ojców na koncie. może wkrótce jednak Zduńska Wola stanie się miastem chust, a nie tylko rowerów![]()
"dom to nie miejsce lecz stan"
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
www.chusty-zdw.blogspot.com
Klub Kangura Zduńska Wola
http://slomiana.wordpress.com/
mama-Martyna igi-Ignacy2009Franciszek2012 tata-Rafał
super, że są kolejne chętne do noszeniaja do chustowania wypożyczam swego dziecia z lalką nie idzie mi tak super ;/
K mama Kulki i Kropki
„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.