ale masz kawał mydła
musisz na nie uważać i plinować, żeby w wodzie nie stało
bo szybciej się rozpuści![]()
ale masz kawał mydła
musisz na nie uważać i plinować, żeby w wodzie nie stało
bo szybciej się rozpuści![]()
Pamiętam o tym właśnie. Dzięki.
Przy marsylskim mam podobnie.![]()
SKLEP INTERNETOWY - www.babyetta.pl ~~~
Zuzanna i Franciszek
W Życiu Piękne Są Tylko Chwile, Dlatego Czasem Warto Żyć.
Fajnie to afrykańskie wygląda. I jeśli jeszcze ładniej pachnie niż marsylskie, to może też bym o takim pomyślała...
A co do leżenia w wodzie - mąż wykończył mi kostkę marsylskiego w tydzień (taką 1/6 dużej kostki) jedynie na kąpiele Leny. Jak on to zrobił, nie mam pojęcia, pewnie ją topił w wannie![]()
Meta a zapach marsylskiego ci odpowiada?
Bo czarne ma specyficzny zapach, coś jak marsylskie, moze troche delikatniejsze.
Ale generalnie, to takie dwa smrodki - moje ulubione.
Oj mydło potrafi się ekspresowo skończyć jak je mydlić i mydlić. Szczególnie trzeba uważać, żeby po myciu mogło sobie leżeć w miarę suchym miejscu, z dala od kąpieli wodnych.![]()
Zuzanna i Franciszek
tylko z czarnym trzeba bardziej uwazać, bo bardziej sie rozpuszcza stojac w wodzie niz marsylskie![]()
No właśnie zapach marsylskiego odpowiada mi mniej niż średnio - ale używam, bo mojej skórze pasuje, więc nos musi pocierpieć
A na mydełko zamontowałam wczoraj osobną mydelniczkę z zakazem kładzenia tam czegokolwiek innego, niż zielony śmierdziel![]()
A jaką masz mydelniczkę Meta?
Moja nie bardzo nadaje się właśnie na te mydła, ciągle wodę muszę wylewać, przydałaby się taka, co ma otworki i woda z niej ucieka.![]()
Zuzanna i Franciszek
Mam starą komunistyczną na pzryssawki - taka kratka z igiełkami![]()