Pokaż wyniki od 1 do 20 z 373

Wątek: MYDŁO MARSYLSKIE***Nie Wybiera Się Ktoś Do Francji?***

Widok wątkowy

Chustoholiczka Awatar yetta
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bianka2009 Zobacz posta
    Achhhhhhhhhh Forum jest po to aby dyskutować na różne tematy a ja chyba mogę mieć swoje zdanie, albo się mylę, bo już sama nie wiem

A ja mogę się z tym innym zdaniem nie zgadzać . A to że ktoś dostaje po łbie to może nie przesadzajmy. Różnica zdań nie świadczy jeszcze o tym, że ktoś jest pokrzywdzony
    bianka2009... oczywiście że po to jest forum, żeby dyskutować.

OT:
    A mnie już nic nie rusza, ani na tym forum, ani w życiu.
    Bo wiadomo nie od dziś, że są na świecie i na forum osoby zawistne, które będą patrzyły, żeby tylko dogryźć, jak za kimś nie przepadają (chociaż znają nas nie od dziś, choćby z forum).
    Ale takie jest życie, nie wiem co kieruje takimi ludźmi. Ja jednak postanowiłam kompletnie to ignorować i tylko śmiać mi się chce z takich osób (szkoda nerwów).
    A najśmieszniejsze, jak takie osoby wyrażą swoje opinie, a potem skarżą się do moderatorów, żeby usunęli niektóre posty. Hehe.
    I wierzę, że wszystko kiedyś do Nas wróci.
    Dobro, które wyrządziliśmy i tak samo zło.
    I cieszę się, że jest w życiu i tu na forum mnóstwo osób najzwyczajniej w świecie normalnie życzliwych, które nie oceniają drugiego człowieka źle, na dodatek człowieka, którego nie mieli okazji poznać w realu.

I żeby nie było nieporozumień, powyższa wypowiedź nie dotyczy żadnej z osób wypowiadającej się w tym wątku na temat mydła.
    Ostatnio edytowane przez yetta ; 24-02-2010 o 15:31
    SKLEP INTERNETOWY - www.babyetta.pl ~~~
    Zuzanna i Franciszek
    W Życiu Piękne Są Tylko Chwile, Dlatego Czasem Warto Żyć.

Uprawnienia umieszczania postów