Hej
A co myślicie o Storchu Vicki? Nadaje się na pierwszą chustę? No i na noszenie maluszka od urodzenia?
Dzięki
Hej
A co myślicie o Storchu Vicki? Nadaje się na pierwszą chustę? No i na noszenie maluszka od urodzenia?
Dzięki
Moim zdaniem, na pierwsza chustę nadaje się jak najbardziej, Storcze naprawdę dobrze się motają, i są tolerancyjne na niedokładne rozkładanie materiału.
Jeśli chodzi o to czy dla maluszka - to myślę że się nadaje, oba storcze które mam są już złamane i bardzo miłe w dotyku. A posłuży Ci długo, bo dla cięższych dzieci też jest dobry.
Pomóżmy Teosiowi! www.naturscy.pl/teo
Osobiście mam wrażenie, że storcze leo są jeszcze fajniejsze na sam początek od pasiastych, bo bardziej miękkie i milutkie, od nowości.
Vicki to mój faworyt kolorystyczny Storcha.![]()
www.gugu-gaga.pl chusty Didymos i nosidła KiBi
gugu-gaga.pl na Facebooku
Łucja 23.03.06.&Milana 10.06.09.&Marshall 11.03.14.
Jeśli chcesz kupić nową chustę to akurat dla noworodka nie polecam pasów storcha. Jeśli koniecznie storch to Leo. Jeśli konieczenie pasy to szukaj używanych i już dobrze złamanych inaczej może Ci być trudno dociągnąć odpowiednio chustę na noworodku.
http://www.chusty.com.pl - Babylonia, Bebina, Didymos, Gabi, Lana, Lenny Lamb, MaM, Merry Carry, NatiBaby, Storchenwiege
Doradca po kursie dla zaawansowanych Trageschule Dresden
Jak dla mnie Vicky to też najładniejsza kolorystycznie ze storczykówchyba wcześniej czy później upoluję taką
mniam mniam
Iza MAMA PRZYTULANEJ Karolinki (19.08.2007)
sklep z chustami - EASYCARE, ELLAROO, MOBY i MEDLEY www.mamy-przytulamy.istore.pl
Dzięki za wszystkie odpowiedzi.
[quote="kropka":2kgqs1f6]Dzięki za wszystkie odpowiedzi.
Kurde, całą noc śniła mi się Vicky.......obudziłam się i mówię do męża, że chyba to sen proroczy i muszę ją miećale wygląda na to, że nie podziela mojego zdania ...ehhhhh
![]()
Iza MAMA PRZYTULANEJ Karolinki (19.08.2007)
sklep z chustami - EASYCARE, ELLAROO, MOBY i MEDLEY www.mamy-przytulamy.istore.pl
To moje było![]()
Pomóżmy Teosiowi! www.naturscy.pl/teo