Pokaż wyniki od 1 do 20 z 21

Wątek: Mama na cmentarzu w Borku (Kraków)

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar bubusita
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie Mama na cmentarzu w Borku (Kraków)

Hej, mamo którą spotkaliśmy dziś na cmentarzu w Borku (w Krakowie), jesteś tu? My byliśmy z Jeremim z nuboGo, na plecach ryczące dziecię miał mój małżonek, a mama spotkana w Gekony zamotana była(tak mi się przynajmniej wydawało, bo biegliśmy, jako że Jeremi miał "zły humor").
    Co jest najśmieszniejsze w ludziach: Zawsze myślą na odwrót: spieszy im się do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem. Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem tracą pieniądze by odzyskać zdrowie. Z troską myślą o przyszłości, zapominając o chwili obecnej i w ten sposób nie przeżywają ani teraźniejszości ani przyszłości. Żyją jakby nigdy nie mieli umrzeć, a umierają, jakby nigdy nie żyli.
    *Paulo Coelho*

Chusteryczka Awatar Pondo
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

To ja, to ja
    Tak Najpierw usłyszałam Jeremiego- spojrzałam w kierunku podłoża nic..i już wiedziałam..chustomama! a tu zonk! ChustoTata
    Się uśmiechnęłyśmy do siebie, no nie?
    Nie wpisuję się w profil ideologiczny statystycznej chustomatki.

Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Się uśmiechnęłyśmy, ja na tyle szeroko na ile pozwoliła mi ściśnięta szczęka (Jeremi miał naprawdę zły humor, zwalił kilka zniczy i się oparzył) .
    Mieszkasz gdzieś w okolicy Borku? bo my na Klinach.
    Co jest najśmieszniejsze w ludziach: Zawsze myślą na odwrót: spieszy im się do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem. Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem tracą pieniądze by odzyskać zdrowie. Z troską myślą o przyszłości, zapominając o chwili obecnej i w ten sposób nie przeżywają ani teraźniejszości ani przyszłości. Żyją jakby nigdy nie mieli umrzeć, a umierają, jakby nigdy nie żyli.
    *Paulo Coelho*

Chustonówka Awatar tija
    Miejscowość
    Krakow

Domyślnie

a ja miałam się wybrać do Borku.. i lipa.. omineło mnie spotkanie chustomam i chustotat buuuuuuuuuu

zapraszam --> www.zoodladzieci.pl

Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tija Zobacz posta
    a ja miałam się wybrać do Borku.. i lipa.. omineło mnie spotkanie chustomam i chustotat buuuuuuuuuu
    No, jakbym dwie chustomamy spotkała na cmentarzu w Borku to bym pewnie zaniemówiła, co rzadko mi się zdarza.
    Pondo, szkoda że nie pogadałyśmy chwilkę...
    *Paulo Coelho*

Chustonówka Awatar tija
    Miejscowość
    Krakow

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez BUBUSITA Zobacz posta
    No, jakbym dwie chustomamy spotkała na cmentarzu w Borku to bym pewnie zaniemówiła, co rzadko mi się zdarza.
    Pondo, szkoda że nie pogadałyśmy chwilkę...
    Bubusita ja chust szukałam na Rakowicach i ni hu hu

ech.......

zapraszam --> www.zoodladzieci.pl

Chusteryczka Awatar Pondo
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Na Ruczaju, ale "od końca" czyli koło kampusu ..Potrafię na kliny zajść w 20 minut
    Umiesz zapewne wiązać 2x... taka mała propozycja...
    Nie wpisuję się w profil ideologiczny statystycznej chustomatki.

Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pondo Zobacz posta
    Na Ruczaju, ale "od końca" czyli koło kampusu ..Potrafię na kliny zajść w 20 minut
    Umiesz zapewne wiązać 2x... taka mała propozycja...
    Kochana umieć to pewnie i jeszcze umiem, ale tak dawno nie wiązałam, że pewnie klęska w moim wykonaniu to by była. Ostatni chyba w lipcu zawiązałam (raz) męża, a Rybka stwierdziła klęska i obciach wiązaniowy. Prędzej przy plecaczku pomogę, a na spacer to się umówię z przyjemnością!
    *Paulo Coelho*

Uprawnienia umieszczania postów