Pokaż wyniki od 1 do 20 z 78

Wątek: Ja tu chyba nie pasuję...

Widok wątkowy

Chustofanka Awatar zirca
    Miejscowość
    Ząbki

Domyślnie

Nigdy nie patrzylam na forum pod wzgledem "pasowania", wlasnie dzieki naszej roznorodnosci jest tu tak wyjatkowo!!! zaszczepiacie w narodzie wspaniale, niszowe idee i przekonania-z wlasnego doswiadczenia to pisze, bo wylacznie dzieki Wam zaczelam uzywac pieluch wielorazowych, zmienilam styl macierzynstwa z hoggowatego na AP-owskie , ostatecznie utwierdzilam sie w przekonaniu ze chce karmic piersia jak najdluzej, wiecej uwagi poswiecam wszelakiej chemii w zywnosci itd i diametralnie zmienilam domowe menu. Urok pawiszonow dostrzeglam dopiero po obejrzeniu setek zdjec elips nie trawie do dzis, Indio pokochalam od pierwszego wejrzenia. Moj zimt-kobalt (wybrany przede wszystkim ze wzgledu na wywolujaca dreszcze nazwe ) przyniosl mi chustowa nirwane-niczego wiecej juz nie pragne (no powiedzmy...Natalia ostatnio mocno mnie skatowala nowymi wzorami ) Poprzestaje na dwoch wiazankach, jednej kolkowej (niebawem idzie na stragan, bo nie uzywana), nosidle (jak wyzej) i niezbednym wrecz mietku.
    Nie dziergam, ale rozmyslam nad czyms wlasnym internetowym. Nie ukrywam, ze zachecona przez tutejsze businesswoman

acha-przepraszam za brak polskich znakow-taki laptop sie trafil
    Ostatnio edytowane przez zirca ; 05-11-2009 o 00:44 Powód: brak pol znak
    http://stellagonet.blogspot.com/
    ALEXANDER- 08-10-2008

Uprawnienia umieszczania postów