Pokaż wyniki od 1 do 20 z 78

Wątek: Ja tu chyba nie pasuję...

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar Iwanna.T

Domyślnie

no to żeście się połechtały przyjemnie Jest nas wiele i pewnie jak ktoś NAPRAWDĘ nie pasuje, to go tu nie ma. Bo nie trafił przez gugla, lub trafił i się zniesmaczył smrodem wielorazówek

jak wiem, że gdzieś nie pasuję, to albo wychodzę (bo mi nie zależy) albo się zmieniam (bo mi zależy).
    Bliski jest mi post budzika o uczeniu się od innych - lubię to forum, bo wpada tu sporo niesztampowo myślących osób. Uczyć się też lubię
    Asinus asino pulcherrimus

Chustofanka
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

zbyt często się nie odzywam, chociaż już dosyć długo zarejestrowana jestem. Ogólnie nie jestem forumowa, a to jest jedyne (poza gazetą, ale tam się nie odzywam) forum gdzie zabieram głos (tylko jak mam coś konkretnego do przekazania).
    I też mam czasami takie myśli jak truscaffka, czasami są w tonie ironicznym, czasami (tak jak u Budzika) w tonie motywującym, a czasami niestety (tak jak u silver) moje niedoskonałości mnie dołują.
    Co do punktów z pierwszego postu to się trochę wyłamuję z tym karmieniem (dla mnie to bezstresowy sposób na usypianie) i trochę z pieluszkami. A poza tym to beztalencie ze mnie straszne, nawet mam problemy z narysowaniem kwiatuszka dziecku na kartce
    Mnie ten wątek nie oburza, może dlatego że się w nim odnajduję. I cieszę się, że nie jestem w tym jedyna
    A faktycznie lubię to forum, bo i poziom dyskusji jest w porządku, i nawet z językiem polskim nie jest strasznie na bakier. I lubię czerpać wiedzę z tego forum. Na czytanie niczego nie mam czasu, więc piszcie dziewczyny (i nie tylko), piszcie...
    Karolina - 16.05.2008
    Weronika - 21.01.2011

Chustofanka Awatar zirca
    Miejscowość
    Ząbki

Domyślnie

Nigdy nie patrzylam na forum pod wzgledem "pasowania", wlasnie dzieki naszej roznorodnosci jest tu tak wyjatkowo!!! zaszczepiacie w narodzie wspaniale, niszowe idee i przekonania-z wlasnego doswiadczenia to pisze, bo wylacznie dzieki Wam zaczelam uzywac pieluch wielorazowych, zmienilam styl macierzynstwa z hoggowatego na AP-owskie , ostatecznie utwierdzilam sie w przekonaniu ze chce karmic piersia jak najdluzej, wiecej uwagi poswiecam wszelakiej chemii w zywnosci itd i diametralnie zmienilam domowe menu. Urok pawiszonow dostrzeglam dopiero po obejrzeniu setek zdjec elips nie trawie do dzis, Indio pokochalam od pierwszego wejrzenia. Moj zimt-kobalt (wybrany przede wszystkim ze wzgledu na wywolujaca dreszcze nazwe ) przyniosl mi chustowa nirwane-niczego wiecej juz nie pragne (no powiedzmy...Natalia ostatnio mocno mnie skatowala nowymi wzorami ) Poprzestaje na dwoch wiazankach, jednej kolkowej (niebawem idzie na stragan, bo nie uzywana), nosidle (jak wyzej) i niezbednym wrecz mietku.
    Nie dziergam, ale rozmyslam nad czyms wlasnym internetowym. Nie ukrywam, ze zachecona przez tutejsze businesswoman

acha-przepraszam za brak polskich znakow-taki laptop sie trafil
    Ostatnio edytowane przez zirca ; 05-11-2009 o 00:44 Powód: brak pol znak
    http://stellagonet.blogspot.com/
    ALEXANDER- 08-10-2008

Uprawnienia umieszczania postów