Pokaż wyniki od 1 do 20 z 78

Wątek: Ja tu chyba nie pasuję...

Mieszany widok

Chustomanka
    Miejscowość
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zochmama Zobacz posta
    Ale koleżanka majaca starszego dziecia niż moje i raczej odmienne poglądy na wychowanie powiedziała mi kiedyś,że najważniejsze, żeby mama w SWOIM odczuciu robiła dla dziecka to, co dobre. Wierzę, ze dopóki słuchamy intuicji, każda z nas jest mamą najlepszą dla swojego dziecka.
    Święte słowa. Chyba to jest najważniejsze. Jak dla mnie to właśnie jest AP. Książki też nie czytałam, chust mam dwie (w tym jedną kółkową hamalu- dla niektórych to prawie nie chusta). Ostatnio zamówiłam drugą bo trafiła mi się okazja. Więcej chust nie będzie bo dla mnie kilka stówek za chustę to jednak zdecydowanie za dużo. Stosuję pampki bo są łatwiej dostępne, czasem tetrę i flanelki (ale jak sobie pomyślę, ile wody zużywa się do ich prania, a gdzieś indziej ktoś cierpi na suszę i brak wody do picia- np. Afryka- to wracam do pampków). Zaczęłam z Małą przygodę z nocnikiem jak skończyła 3 mies., ale właściwie dlatego, że miałam dość wyciekających z pieluch kup i ciągłego Jej mycia (czasem była wysmarowana po plecy) i przebierania. Mimo to podoba mi się to forum (na razie jedyne, na którym się udzielam) i myślę, że tu pasuję.
    Taki fajny cytat mnie się wspomnił na koniec: "nie porównuj się z innymi, zawsze znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie..."
    Ostatnio edytowane przez sylvana ; 01-11-2009 o 19:21

Chustomanka Awatar roziii
    Miejscowość
    kiedyś Wa-wa Bielany teraz z pod Warszawy

Domyślnie

Mogę się podpisać pod większością Twoich punktów, a czuje sie na forum dobrze
    Rozalia( Rozi) mama Patryka 11.2005, Szymona 10.2008, Wojtka 03.2011 i Maćka 06.2019

Chustomanka Awatar moniaaa
    Miejscowość
    Islandia

Domyślnie

i ja i ja sie tu czuje dobrze mam tylko jedną chustę (kupiłam właśnie tą bo była najtańsza - nati w promocji, nawet co do koloru nie wybierałam bo właśnie ta kosztowała najmniej ) i co do reszty punktów wymienionych przez Ciebie też podobnie
    pieluszki pampers, wózek, AP jeszcze nie wiem co to jest, zaraz znajdę chyba że się syn obudzi.. itp itd

Uprawnienia umieszczania postów