mój wielo od początku częsciowo, od 3 miesiąca wyłącznie. ma prawie 8 m-cy (jak to? juz???)
nie siedzi, nie raczkuje.
ale pełza z szybkoscią swiatła, staje rpzy meblach i robi po kilka kroków trzymając się ich...
ja się nie martwie.
mój wielo od początku częsciowo, od 3 miesiąca wyłącznie. ma prawie 8 m-cy (jak to? juz???)
nie siedzi, nie raczkuje.
ale pełza z szybkoscią swiatła, staje rpzy meblach i robi po kilka kroków trzymając się ich...
ja się nie martwie.
:/
acz dobra wieść jest taka, źe wyjście z tego forum się jednak znalazło. r.i.p.
moja juz siedzi od jakiegoś czasu, pełza też, musiałabym sprawdzić ale z miesiąc na pewno- jest w wielo cały czas
nie raczkuje, nie staje.
czy ja wiem, myślę, że to nie ma nic do rzeczy
U mnie syn siedzi już od 2 miesięcy, zaczyna raczkować na całego i wstaje przy wszystkim co się da i próbuje chodzić przy wszystkim co się da - 6 listopada skończy 7 miesięcy
Doradczyni Akademii Noszenia Dzieci, współpraca z LennyLamb i TULA
Krzyżykowy świat EwyChustowanie na Podlasiu
JEWA
BLOG PORADNI
Jaśminka w wielo i to w niektórych "wielkopupiastych", a siedzi od 6 miesiąca, więc pewnie niekoniecznie przez wielo. Ale jest też tak, że te dzieciaczki, które aktualnie intensywnie rozwijają mowę, to ruchowo przystopowują i odwrotnie. Moje dzieciaczki niestety z mową późno zaczynają, a biegają jak Forrest...
Może intensywnie teraz nawija ?![]()
Jacek ur. 23.02.2007
Jaśmina ur. 02.04.2009
www.kudobremu.pl - Centrum Pomocy Psychologicznej i Terapii Uzależnień (pomoc internetowa i osobista)
www.kluczdoumyslu.pl - kursy szybkiego czytania i uczenia się
luz, jeszcze ma czas na to by siadać.
jednak warto przyjżeć się czy pieluszka nie krępuje dzieciowi ruchów.
są przecież różne pieluszki wielo. my np. lepiej czujemy się w kieszonkach, w formowance i otulaczu było nam za sztywno.
złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3