Od wczoraj mam tricolor yellow. Jaka to piękna chusta. Żadna fotka nie oddaje mi soczystości kolorów. Może na spacerku uda mi się uchwycić jej urok.
moja terracotta
![]()
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
Ohh, jaki pawii swietne! Zrobilam probe (po zajeciach zdjeciowych), teraz wystawie jeszcze kilka zdjec
![]()
Ostatnio edytowane przez Nagar ; 25-04-2010 o 19:01
http://naturalno.com.ua/ - sklep internetowy - chusty NATI, LENNYLAMB, ubrania dla karmijacych mam, kosmetyki naturalne
Liza 12 lipca 2006 roku i Iwanek 16 lutego 2009 roku.
jeszcze fotka
![]()
http://naturalno.com.ua/ - sklep internetowy - chusty NATI, LENNYLAMB, ubrania dla karmijacych mam, kosmetyki naturalne
Liza 12 lipca 2006 roku i Iwanek 16 lutego 2009 roku.
TriPink
Spodziewałam sie innego koloru/odcieniaNa fotkach Ellevilla jest jaśnijesza i wydaje sie bardziej różowa niż w rzeczywistości jest
Przypomina mi koktajl jagodowy..Jasna nitka to mieszanka brudnego różu z wrzosem
![]()
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
mam fresha![]()
a tak wskoczyłam się pochwalić
to jest IDEALNY odcień zieleni![]()
Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
and life's like an hourglass glued to the table,
No one can find the rewind button girl
So cradle your head in your hands.
And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe
Wkleje dzisiaj lepsze fotki,na których widać kolor Zary Tripink
![]()
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog