Pokaż wyniki od 1 do 20 z 415

Wątek: tylko dla Ellevillo-fijow :)

Mieszany widok

Chustofanka Awatar Noriska
    Miejscowość
    Norwegia

Domyślnie

Ale Ci zazdroszcze wizyty Bo ja wlasnie odebralam wymarzona i wyczekana purple i.....jestem rozczarowana. Chusta piekna ale ja wczesniej mialam lawende, jednokolorowa ale za to ten wzor zary tak sie mienil.....a purple jest ewidentnie dwukolorwa i ten kontrast dla mnie za duzy. Ech...Musze pojechac do Benedicte jak pokaza sie welenki i bambusy
    Elizek, wiesz, ze na zdjeciach ten zolty tez mi sie podoba

"I lać Ci będą łzy potęgi drugiej ci, co człowiekiem nie mogli Cię widzieć." - Norwid

Chustonoszka Awatar elizek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Noriska Zobacz posta
    Ale Ci zazdroszcze wizyty Bo ja wlasnie odebralam wymarzona i wyczekana purple i.....jestem rozczarowana. Chusta piekna ale ja wczesniej mialam lawende, jednokolorowa ale za to ten wzor zary tak sie mienil.....a purple jest ewidentnie dwukolorwa i ten kontrast dla mnie za duzy. Ech...Musze pojechac do Benedicte jak pokaza sie welenki i bambusy
    Elizek, wiesz, ze na zdjeciach ten zolty tez mi sie podoba
    Doskonale Cie rozumiem bo ja mialam ochote na chocco a jak zobaczylam w rzeczywistosci to sie okropnie rozczarowalam. Obejrzalam wszystkie kolory i one sa przeklamane czesciowo na zdjeciach... Za to te ktore na zdjeciach mi nie pasowaly wygladaly lepiej w rzeczywistosci!!!!
    Nils Fredrik 29.11.2005
    Maximilian 26.01.2010

Chustofanka Awatar Noriska
    Miejscowość
    Norwegia

Domyślnie

Odwoluje obsmarowanie zary purple. Po praniu i wyprasowaniu nabrala pieknego polysku i trojwymiarowosci (paradoksalnie)

"I lać Ci będą łzy potęgi drugiej ci, co człowiekiem nie mogli Cię widzieć." - Norwid

Domyślnie

Na stronie ellevill mozecie juz zobaczyc kolejne nowosci! Sa jeszcze piekniejsze niz na zdjeciach! Bambuski!
    Ostatnio edytowane przez elizek ; 30-03-2010 o 22:05
    Nils Fredrik 29.11.2005
    Maximilian 26.01.2010

Chustomanka Awatar tulipowna
    Miejscowość
    Poznan

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez elizek Zobacz posta
    Na stronie ellevill mozecie juz zobaczyc kolejne nowosci! Sa jeszcze piekniejsze niz na zdjeciach! Bambuski!
    no wlasnie! jak wrazenia? dotykalas tych chust?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tulipowna Zobacz posta
    no wlasnie! jak wrazenia? dotykalas tych chust?
    Tylko probek ale wrazenie niesamowite! Ten u mnie zdecydowanie wyladuje. Poza tym zdazylam sie dowiedziec troche na temat procesu produkcyjnego i wyglada na to ze to bardzo ekonomiczny (dla producenta bambusa) i jednoczesnie bardzo trwaly produkt! Po prostu super!
    Nils Fredrik 29.11.2005
    Maximilian 26.01.2010

Chustomanka Awatar tulipowna
    Miejscowość
    Poznan

Domyślnie

no wlasnie a propos produkcji. jakis czas temu didymos wydal oswiadczenie, dlaczego nie produkuje chust z bambusa. argumentowali to faktem, iz wlokno bambusowe nie jest naturalne, tylko musi przejsc obrobke chemiczna, co wg nich dyskwalifikuje to wlokno jako zdrowe, naturalne i eko. cos wiesz na ten temat? jakie jest pochodzenie tego wlokna?

Chustofanka Awatar aninka
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

fiu, fiu, ładna ta Zara TriPink, Polce w niej do twarzy
    Ania-mama Magdy (10.05.2008)

Uprawnienia umieszczania postów