Pokaż wyniki od 1 do 20 z 415

Wątek: tylko dla Ellevillo-fijow :)

Mieszany widok

Chustomanka Awatar lillyofthevally
    Miejscowość
    Świętochłowice

Domyślnie

witam w tym wątku
    jeszcze nie mam ale pragnę mieć (dobry objaw, nie? ) Forresta!!!
    no marzę i śnię!!!!

a tu nic....- nikt sprzedać mi nie chce cryy:

powiedzcie mi - te dziewczyny co zagramanicą nabywają chusty - jak ja mam to uczynic? ( jestem coraz bardziej zdetrminowana )
    POWRÓT DO NASZEGO ŚWIATA DLA MOJEGO ANTKA:

http://www.chusty.info/forum/showthr...958#post551958

Chustomanka
    Miejscowość
    London, UK

Domyślnie

jak to jak...

wnijdz na strone internetowa majaca pozadana chuste na skladzie, najlepiej podczas pelni ksiezyca; nastepnie, splunawszy trzy razy przez lewe ramie i upewniwszy sie, ze wspolmalzonek bezpiecznie zajety ogladaniem telewizji jest, wydobadz karte kredytowa lub debetowa z ukrycia.
    gdy karte dzierzyc bedziesz, poklon sie dwukrotnie ku ziemi, twarza na polnoc zwrociwszy sie.
    nastepnie chuste swa upragniona wrzuc do koszyka wirtualnego i udaj sie czem predzej (by przypadkiem nie kupic jeszcze czegos) do kasy. tam podazaj juz za wskazaniami wypisanymi, azaliz zaplacic trza!

po wszystkim wez gleboki wdech i wyszeptaj zaklecie oslaniajace, by malzonek ubytku na koncie nie zauwazyl byl zbyt szybko.

pozniej czekaj na kuriera cierpliwie, oddajac sie zwyklym zajeciom swym codziennym...

Chustomanka Awatar lillyofthevally
    Miejscowość
    Świętochłowice

Domyślnie

jak to jak...

wnijdz na strone internetowa majaca pozadana chuste na skladzie, najlepiej podczas pelni ksiezyca; nastepnie, splunawszy trzy razy przez lewe ramie i upewniwszy sie, ze wspolmalzonek bezpiecznie zajety ogladaniem telewizji jest, wydobadz karte kredytowa lub debetowa z ukrycia.
    gdy karte dzierzyc bedziesz, poklon sie dwukrotnie ku ziemi, twarza na polnoc zwrociwszy sie.
    nastepnie chuste swa upragniona wrzuc do koszyka wirtualnego i udaj sie czem predzej (by przypadkiem nie kupic jeszcze czegos) do kasy. tam podazaj juz za wskazaniami wypisanymi, azaliz zaplacic trza!

po wszystkim wez gleboki wdech i wyszeptaj zaklecie oslaniajace, by malzonek ubytku na koncie nie zauwazyl byl zbyt szybko.

pozniej czekaj na kuriera cierpliwie, oddajac sie zwyklym zajeciom swym codziennym...

poczekam jeszcze troche.....
    może któraś duszyczka zechce swoją sprzedać?!
    POWRÓT DO NASZEGO ŚWIATA DLA MOJEGO ANTKA:

http://www.chusty.info/forum/showthr...958#post551958

Chustoholiczka Awatar espejo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez green_naranja Zobacz posta
    jak to jak...

ale w polskim sklepie tez tak mogę? a mozna prze prawe ramię? bo przez lewe to moge w telewizor przez męża ogladany trafić i super mocne zaklęcia osłaniające będa potrzebne wczesniej - moze nawet ewakuacyjne
    Truscaffkowa Marzenka
    starszy i młodszy .... bardzo mi urośli

Chustomanka
    Miejscowość
    London, UK

Domyślnie

przez prawe?zali wzdy??chcesz, by ci mezowskie oblicze brodawkami wlochatymi obroslo??
    przez lewe, powiadam, nawet za cene oplucia malzonka!a na gniew mezowski istnieje zaklecie okrutnie mocne, jeno wywaru z jaszczurczych ogonow don trzeba....

(moze byc woda po upraniu didkowego gekona)

Chustoholiczka Awatar espejo

Domyślnie

Nie mam gekona nawet ogona

za to czekam na zarę, jade miałam, spróbowalam i poszła dalej w świat dzieci nosić
    Muszę sie przyznac, że mój fog skojarzył mi się kolorystycznie tak:
    "ścierkę mi wyrwał! moje narzędzie pracy!"
    Truscaffkowa Marzenka
    starszy i młodszy .... bardzo mi urośli

Chustomanka
    Miejscowość
    London, UK

Domyślnie

gekona Pondo zaposiada, wiec jakby co, na pewno uzyczy do wywaru
    a Fog cos czuje, bedzie moim nastepnym zakupem chustowym...o ile mnie malzon nie wywali z domu za te zakupy i o ile mi moja Lemongrass przypasuje.

ech, zeby juz przyszla...

Chustoguru Awatar odynka
    Miejscowość
    odiland

Domyślnie

green niesamowita jesteś uśmiałam się niesamowicie
    Wataha: Nelly: 14/06/2007 Lilly i Zuzka: 15/09/2010

http://zakamarek.eu - targowisko rzeczy różnych
    http://shewolf-foto.blogspot.com - moja pasja

2014 będzie nasz!

Chusteryczka Awatar Pondo
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez green_naranja Zobacz posta
    gekona Pondo zaposiada, wiec jakby co, na pewno uzyczy do wywaru
    więcej! mam wodę z gekonów podbarwionych z lekka deli! to już czary wyższej rangi!
    Nie wpisuję się w profil ideologiczny statystycznej chustomatki.

Uprawnienia umieszczania postów