Pokaż wyniki od 1 do 20 z 415

Wątek: tylko dla Ellevillo-fijow :)

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar MartaS
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

A ja się dowiedziałam, że mój fog pozyskany drogą wymiany jest tkany ręcznie. Długo się nad tym zastanawiałam, czy jest tkany ręcznie czy maszynowo, bo nie dopatrzyłam się żadnych supełków ani nitek, ale poprzednia właścicielka mnie oświeciła. Może to właśnie te z wyprzedaży mają jakieś takie większe te niedoskoałości? No ale co chusta tkana ręcznie to ręcznie
    Ala i Hania 2009, Ewa 2012

Chustofanka Awatar MamaHenia&Stasia
    Miejscowość
    Myślenice k./ Krakowa

Domyślnie

Ja posiadam zare chocco http://ellevill.mystore.no/ds_produc...94&language=en, jest tkana ręcznie , ma supełki, niteczki,ale i tak jest piękna, do wszyskiego pasuje ta czekoladka Ponosiłabym chwilkę w jade fog też mi sie podoba, może jakaś wymiana na jakiś czas ???

Chustoholiczka Awatar MartaS
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Hmm, Zara chocco to nie mój kolorek, ale może masz coś innego (Chyba OT zaczynamy więc może na prv?)
    Ala i Hania 2009, Ewa 2012

Chustomanka
    Miejscowość
    Opole

Domyślnie

Ja mam he (dzięki Va!) i teraz czeka pod choinkę zara curry. Ależ mnie ręce świerzbią!!! Ale wytrzymam, wytrzymam!!!
    Ewa - mama Martyny (27.05.2008 r.), Jeremiego (26.06.2009 r.) i Konstantego (04.03.2012 r).

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Beskid Niski

Domyślnie

leży obok mnie pożyczona zara purple (Natasszzko, dziękuję )
    córki śpią, więc ją sobie tylko dotykam. baardzo mi się podoba jej faktura. i to, że jest wąska. i taka... filigranowa. leży zwinięta i wygląda na 3,6, a nie na 4,6. krawędzie fajna jest

i tylko metka mi się nie podoba. ale jestem w stanie z tym żyć

Cytat Zamieszczone przez ninuczka Zobacz posta
    Ja mam he (dzięki Va!) i teraz czeka pod choinkę zara curry. Ależ mnie ręce świerzbią!!! Ale wytrzymam, wytrzymam!!!
    Ninuczka, powinnaś dostać medal za cierpliwość
    ja bym nie wytrzymała miałam sobie natki zostawić na urodziny (mąż miał schować), ale rozdziewiczyłam, zanim zdążył wrócić do domu. niech kombinuje inną chustę na urodziny
    2007, 2009, 2016

Uprawnienia umieszczania postów