Pokaż wyniki od 1 do 20 z 415

Wątek: tylko dla Ellevillo-fijow :)

Mieszany widok

Chustomanka Awatar pulcheria
    Miejscowość
    Zabrze

Domyślnie

Rany dziewczyny, toż ja tutaj za chwilę zawału dostanę Cudne i poza zasięgiem
    Ania, mama Jaśka (26.08.04), Zuzi (14.03.08), Jagódki (18.04.16) i Józia (31.01.19)

Chusteryczka Awatar lemonka

Domyślnie

Kachna na moim monitorze zdjęcie Zary Frash, które wkleiłaś oddaje kolor bardzo wiernie, z fotka poniżej jest moim zdaniem w zbyt intensywnej zieleni. Fresh ( pomimo nazwy ) nie ma wcale tak świeżego odcienia. poszukam czegoś w swoich zdjęciach i wkleje jak znajdę.

Kto bije, żeby nauczyć, uczy bić.
    flickr-moje zdjęcia

Chustoholiczka Awatar Ruda
    Miejscowość
    to tu to tam :)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lemonka Zobacz posta
    Kachna na moim monitorze zdjęcie Zary Frash, które wkleiłaś oddaje kolor bardzo wiernie, z fotka poniżej jest moim zdaniem w zbyt intensywnej zieleni. Fresh ( pomimo nazwy ) nie ma wcale tak świeżego odcienia. poszukam czegoś w swoich zdjęciach i wkleje jak znajdę.
    bylabym wdzieczna a wg ciebie to taka ciepla zielen?
    Hania - 01.01.2007 r.
    http://okiemrudej.wordpress.com/

Chusteryczka Awatar lemonka

Domyślnie

Tak, to raczej ciepła zieleń. Dodam zaraz kilka fotek. Kolor tej Zary zależy trochę od oświetlenia, ale tak ogólnie jest raczej ciepły. Zobacz też w wątku zdjęciowym Zary, tam jest kilka fotek Fresha.
    wrzucę zdjęcia w stosikach to będziesz mogła porównać z kolorystyka innych chust.

Na stosikowych fotkach jest tez Lana Olive. Jak napisałam w innym Twoim wątku wg mnie ta Lana nie jest ciepła, ale zgniła jak najbardziej

Kto bije, żeby nauczyć, uczy bić.
    flickr-moje zdjęcia

Uprawnienia umieszczania postów