Pokaż wyniki od 1 do 11 z 11

Wątek: w kółkowej z przodu

Mieszany widok

Chustomanka Awatar mamka_klamka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie w kółkowej z przodu

Nie mogę posadzić Krzysia prosto z przodu w kółkowej. Na biodrze wychodzi dobrze, ale jak próbowałam brzuszek do brzuszka to mi się cały przekrzywia. Jego ramię jest wyżej niż kółko i go ciągnie w dół. Czy w tej pozycji można nosić dopiero z rączkami na zewnątrz?
    Niestety fotki szlag trafił, więc nie wkleję narazie. Jeśli rozumiecie coś z tego co napisałam to proszę o jakąś radę.

Chusteryczka
    Miejscowość
    Cieszyn

Domyślnie

Prawdopodobnie masz źle założone ramię chusty. Kółka powinny być tuz ponizej Twojego ramienia. Kółkowa jest chustą na jedno ramię i wiazania zawsze będa miały tendencję do "przekrzywiania". Ale spróbuj podnieść kółka wyżej - powinno byc lepiej.

Chusteryczka Awatar Kanga
    Miejscowość
    Warszawa,Mokotów

Domyślnie

jeżeli chodzi o noszenie w chuście kółkowej "z przodu" to generalnie nie da się równo ułożyć.. chusta idzie pod kątem i dlatego jedna nóżka zawsze będzie "bardziej" - nie wiem czy jasno tłumaczę..

przy noszeniu na biodrze łatwo skontrolować równe ułożenie nóżek.

Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Aga Zobacz posta
    jeżeli chodzi o noszenie w chuście kółkowej "z przodu" to generalnie nie da się równo ułożyć.. chusta idzie pod kątem i dlatego jedna nóżka zawsze będzie "bardziej" - nie wiem czy jasno tłumaczę..

przy noszeniu na biodrze łatwo skontrolować równe ułożenie nóżek.
    Jasno, jasno. Tak myślałam niestety W instrukcji to tak ładnie wygląda, a tu klops.

Plan był taki, że wrzucam Krzysia do chusty, prowadzę Marka do przdszkola po drugiej stronie ulicy i wracam. Kupiłam kółkową, żeby na te 7 minut nie plątać się w długą. Ale jak go mam na biodrze to kurtki nie założę (niestety nie mam deluxa ) , a z przodu krzywy
    Można takiego krzywulca chwilę nosić, czy mam się bawić z długą

Chusteryczka Awatar atelka

Domyślnie

może dlatego że Krzyś jeszcze maleńki
    ja z moim klockiem nie mam problemu, z boku z przodu z tyłu, jak małej nie pasuje to "mówi" że niewygodnie
    Aś, Julek '08 i Alik '11

Chusteryczka Awatar Kanga
    Miejscowość
    Warszawa,Mokotów

Domyślnie

bawiłabym się z dlugą raczej.. zwłaszcza, że jak się dojdzie do wprawy to zakładanie obu chust zajmuje tyle samo czasu

Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez atelka Zobacz posta
    może dlatego że Krzyś jeszcze maleńki
    ja z moim klockiem nie mam problemu, z boku z przodu z tyłu, jak małej nie pasuje to "mówi" że niewygodnie
    Też tak myślę. Jak już mu będę mogła rączki wyjąć z chusty to pewnie będzie łatwiej.

Cytat Zamieszczone przez Aga Zobacz posta
    bawiłabym się z dlugą raczej.. zwłaszcza, że jak się dojdzie do wprawy to zakładanie obu chust zajmuje tyle samo czasu
    No niby szybko się motam, ale myślałam, że z kółkową będzie jeszcze szybciej.

Ale za to mam piękne niebieskie indio

Uprawnienia umieszczania postów