Przyszedł otulacz. Czyściutki, suchutki, bielutki cieszy moje oko.
edit:
Ale też jakiś taki sztywny, ten używany ładniejszy. Czyżbym kupiła podróbę???![]()
![]()
Przyszedł otulacz. Czyściutki, suchutki, bielutki cieszy moje oko.
edit:
Ale też jakiś taki sztywny, ten używany ładniejszy. Czyżbym kupiła podróbę???![]()
![]()
Ostatnio edytowane przez yetta ; 18-11-2009 o 00:36
SKLEP INTERNETOWY - www.babyetta.pl ~~~
Zuzanna i Franciszek
W Życiu Piękne Są Tylko Chwile, Dlatego Czasem Warto Żyć.
miałam m-e,one jako nówki są takie sztywne.potem miękną.
mnie się nie podobał z powodu nadmiary materiału po całości a niedoboru przy udach-jednym słowem wyglądał workowato uciskając jednoczęnie uda Marysi.uważam,że dobry jest dla dzieci w miarę szczupłych w udach noszących formowanki.
Yetta,jak podoba Ci się taki system zapięć to ecobubs jest naprawdę fajny.
M-ka spokojnie na 12 kilowca wejdzie i jescze jest zapas.
Mnie ta workowatość też na początku zniechęcała. Ale poleżał i potem się polubiliśmy i teraz lubimy się baaaardzo, choć jest jakby jeszcze za duży to w sam raz zakrywa pieluszkę i wcale nie jest po pachy i taki mi bardzo odpowiada.Dzięki tej workowatości mogę w nocy bez odpinania sprawdzić czy pieluszka formowana sucha czy mokra, bo otulacz idealnie nie przylega, za to idealnie przylega w nóżkach i w pasie. A system gumek pozwala na wsunięcie ręki bez odpinania właśnie.
Kieszonki mam z tym systemem zapięć i średnio mi to odpowiada.
Ale w tym otulaczu mi odpowiada i to bardzo.Bardzo go lubię, a raczej je, bo teraz już mam dwa.
SKLEP INTERNETOWY - www.babyetta.pl ~~~
Zuzanna i Franciszek
W Życiu Piękne Są Tylko Chwile, Dlatego Czasem Warto Żyć.
Szukałam wątku tego otulacza, ale zdziwiona jestem, że jest aż tak stary i zapomniany. Trochę przypadkowo na bazarku zakupiłam r. M i L i baardzo i podeszły. Rzeczywiście przez tą workowatość są idealne do formowanek, z wkładami wyglądają ciut śmiesznieale dla mojego szczupalka świetnie się sprawdzają. Nie mam problemu z ładnym opatuleniem formowanki, ciekawy jest też ten system bocznych zapięć z wentylacją
Są fajne mięciutkie. Jedyny minus, który do tej pory zauważyłam - nie ma wersji kolorystycznych, z tego co widzę czasami można natrafić na egzemplarze w blade wzorki.
edit: teraz sprawdziłam, że są nówki z fajnymi wzorkami![]()
Ostatnio edytowane przez okoani ; 22-07-2013 o 15:00
wiosenna córa (2011r.) i zimowa córa (2014r.)
Są, są - ja kupowałam tu: http://ekobaby.pl/sklep.php?cat=10, ale jednak mi nie podeszły i po szybkiej przymiarce zwróciłam...
Społecznie: www.dobrzeurodzeni.pl
Podbiję - S taki na rzep - czy to się nada dla noworodka? Pamiętam, że przy młodej kupiłam S i zwróciłam, bo była taaaka wielka. Ale ona ważyła wtedy 2,5 kg, więc może dla 'normalnego' njuborna sie nada?
Ostatnio edytowane przez Anyczka ; 25-08-2023 o 20:38