Witamy!
Kółkowa faktycznie nie jest taka prościutka, jak się wydaje, ale wszystko jest do opanowaniaA Vombati są super IMO
![]()
Witamy!
Kółkowa faktycznie nie jest taka prościutka, jak się wydaje, ale wszystko jest do opanowaniaA Vombati są super IMO
![]()
wspieram w rodzicielstwie
Doradczyni Noszenia ClauWi®
Doradczyni po kursie podstawowym Die Trageschule ®
hej![]()
http://www.leniwiec.eu strona mojego zespołu
http://www.kamilamuczynska.blogspot.com blog z fotkami moich córek
![]()
Doradca po kursie zaawansowanym Die Kinderwagenvernichtungsschule Dresden® (Drezdeńska Szkoła Unicestwiania Wózków®)
Moja rada to taka: dużo tu czytaj, i bądź cierpliwa przy wiązaniu w chustę. Resztę samo przyjdzie.![]()
ZUZIA 02.11.2007, ZOSIA 30.01.2012
Witam i powodzenia w noszeniu i wiązaniu - szybko nabierzesz wprawy![]()
Boję się tylko, żeby się mała nie zniechęciła, po takich próbach.
Witaj, witaj. I próbuj pomalutki, tak by sie mała nie zniechęciła, ale myslę, że wszytsko będzie dobrze!
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
witaj i pytaj
poradzisz sobie![]()
złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3
Hej, witaj serdecznie
Kupiłaś 'lody czekoladowe' z Rapalu, prawda? Ja ją 3 razy prałam, troszkę wygniotłam, raz motałamzanim przerobiłam na kółkową -więc jest jyż trochę przełamana. Materiał po każdym praniu troszke sztywnieje dlatego trochę go zmiętoś i wyprasuj z parą - chusta będzie przyjemniejsza.
Aga, mama Tymka (20.04.2006) i Zoi (28.11.2007)
Moje Vombati - chusty kółkowe www.vombati.eu i nie tylko...
Witam i powodzenia! Dasz radę!![]()
Mama Stasia (28 II 2009) i Franka (7 III 2011) i Łusi (22 VI 2013) i Józia (15 VIII 2015)
Mój blog: "Ania tworzy" - zapraszam!!!
Dziewczyny gubię się tu... od prawie godziny przeglądam i nie wiem jak założyć nowy wątenormalnie ja stara weteranka internetowa
no nic może zmęczona jestem???
Ok kładę się spać - jutro na spokojnie zajrzę. Ale witam Was wszystkie
POZDRAWIAM
(chustomania u mnie od ponad 4 miesięcy - czyli tyle ile ma moja kochana Lideńka)
wkleiłam fotkę do profilu... czemu jej nie widać?? Już nic nie kumam.
Czas do łóżka.
PA