Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 21 do 32 z 32

Wątek: zalę się Babyy ocencie ROZMIAR i co tam jeszcze

Chusteryczka

Domyślnie

dziewczyny udało się z fotela!!! hurrraaa! ale teraz nie wiem czy ten Mietek dobry na nas? jak nosiłam z przodu inaczej sie układał, jak z tyłu na małżu inaczej, jak sama na siebie...znów inaczej;] jakosc zdjec poraza..no nie umiem no..;p/

Ostatnio edytowane przez b.szczelna ; 30-10-2009 o 12:29

Chusteryczka

Domyślnie

ii jak to sie dzieje ze raz jest tak jak w poscie powyzej a raz tak:

Chustofanka Awatar ekspreskawowy
    Miejscowość
    świętokrzyska wieś

Domyślnie

ha i widzisz że Polka potrafi

a spróbuj jak już masz Pannę w MT na plecach podskoczyć lekko na siedząco trzymając za pasy - żeby jej bardziej pupa wpadła bo ze zdjęć to mi się wydaje że trochę na baczność siedzi a pasy skrzyżować trochę powyżej pupy dziecka

zresztą w miarę noszenia dojdziesz jak Tobie i Młodej jest najwygodniej
    Dorobek życia: Bolesław (02.XII.2008) Franciszek (11.II.2014)

Chustomanka Awatar taDorotka
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

eeej, lepsze zdj bez lampy by chyba wyszło, ale wiesz.. mój małżon mówi zebyś zrobiła i wrzuciła tu zdjęcie tego lustra (ramy) bo mu sie ten motyw rzeżbiony podoba...
    [CENTER]szara codzienność? nie u nas FRANCISZEK (2005), IGNACY (2007), HELENA (2009), ANIELKA (2012), BASIA (2014)KRZYSIO(2019),MACIEK (2023)CENTER]

Chusteryczka

Domyślnie

;] ramy powiadasz jak znajde chwile a najpozniej po weelendzie zaszokuje małża kolazem z tego kompletu bo mam jeszcze 3 ramki i male lusterko wszo recznie dziergane

Chusteryczka

Domyślnie

Babyyy pomocy, czy ten mietek rozmiarowo jest ok? bo za kazdym razem INACZEJ to wygląda raz się w nim TOPI a raz z niego wystaje, to z wczoraj bo dzis juz bylo inaczej, dzis utoneła i nic nie widziała..

Chustoguru Awatar petisu
    Miejscowość
    Zielona Góra

Domyślnie

Jakiś taki wąski panel mi się wydaje, ale może to kwestia zdjęcia?
    www.gugu-gaga.pl chusty Didymos i nosidła KiBi
    gugu-gaga.pl na Facebooku

Łucja 23.03.06.&Milana 10.06.09.&Marshall 11.03.14.

Chusteryczka

Domyślnie

panel jest znacznie szersz niz wymiar podkolankowy w kieszonce ale jakos tak to sie uklada ze na pasach nozki wiszą.

Chustoholiczka Awatar ktosikowa

Domyślnie

Mi tez się tak zdarza. Dlatego jak wiążę młodego na plecach, jak już zarzuce mu szmatę na pupkę łapię za krawędzie i dociągam do kolanek. Dopiero wtedy, z lekkim podskokiem narzucam panel na plecki. teraz pasy krzyżuję na pupie młodego jednocześnie, ale na początku łatwiej mi było najpierw jeden, potem drugi- żeby były odrobinę nad pupką. Bo one zawsze w czasie noszenia odrobinę zjeżdżają. A może spróbuj te pasy zawinąć jeden o drugi na pupie? W którejś instrukcji tak było- wtedy może będą lepiej sie trzymały?

Chustofanka Awatar ekspreskawowy
    Miejscowość
    świętokrzyska wieś

Domyślnie

ja jeszcze z własnego doświadczenia podpowiem że inaczej panel układa się jak dziecko ma ręce na wierzchu a inaczej jak w środku - ale na zdjęciach widzę że nie było tak źle - może odwiń jej zagłówek, to będzie mogła się rozglądać bardziej na boki.
    Dorobek życia: Bolesław (02.XII.2008) Franciszek (11.II.2014)

Chusteryczka Awatar Musli
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Mi się mt na plecach różnie układa, raz Alek wpada ładnie, raz nie. Ja podskakuję kilka razy jak juz związę, albo w trakcie, to pupa wpada wtedy. po zatym może się nosidło krzywo układać i bardziej z jednej strony zakrywac nózke.
    nie ma mnie, wracam w niedzielę

blog http://szandorowemusli.blogspot.com
    dziergadełka http://musli-ruszyczmiejsca.blogspot.com

Chustomanka Awatar taDorotka
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez b.szczelna Zobacz posta
    ;] ramy powiadasz jak znajde chwile a najpozniej po weelendzie zaszokuje małża kolazem z tego kompletu bo mam jeszcze 3 ramki i male lusterko wszo recznie dziergane
    czekamy i podziwiamy
    [CENTER]szara codzienność? nie u nas FRANCISZEK (2005), IGNACY (2007), HELENA (2009), ANIELKA (2012), BASIA (2014)KRZYSIO(2019),MACIEK (2023)CENTER]

Uprawnienia umieszczania postów