dziewczyny udało się z fotela!!! hurrraaa! ale teraz nie wiem czy ten Mietek dobry na nas? jak nosiłam z przodu inaczej sie układał, jak z tyłu na małżu inaczej, jak sama na siebie...znów inaczej;] jakosc zdjec poraza..no nie umiem no..;p/
![]()
dziewczyny udało się z fotela!!! hurrraaa! ale teraz nie wiem czy ten Mietek dobry na nas? jak nosiłam z przodu inaczej sie układał, jak z tyłu na małżu inaczej, jak sama na siebie...znów inaczej;] jakosc zdjec poraza..no nie umiem no..;p/
![]()
Ostatnio edytowane przez b.szczelna ; 30-10-2009 o 12:29
ii jak to sie dzieje ze raz jest tak jak w poscie powyzej a raz tak:
![]()
ha i widzisz że Polka potrafi
a spróbuj jak już masz Pannę w MT na plecach podskoczyć lekko na siedząco trzymając za pasy - żeby jej bardziej pupa wpadła bo ze zdjęć to mi się wydaje że trochę na baczność siedzia pasy skrzyżować trochę powyżej pupy dziecka
zresztą w miarę noszenia dojdziesz jak Tobie i Młodej jest najwygodniej
Dorobek życia: Bolesław (02.XII.2008)Franciszek (11.II.2014)
eeej, lepsze zdj bez lampy by chyba wyszło, ale wiesz.. mój małżon mówi zebyś zrobiła i wrzuciła tu zdjęcie tego lustra (ramy) bo mu sie ten motyw rzeżbiony podoba...![]()
[CENTER]szara codzienność? nie u nas![]()
FRANCISZEK (2005),
IGNACY (2007),
HELENA (2009),
ANIELKA (2012),
BASIA (2014)
KRZYSIO(2019)
,MACIEK (2023)
CENTER]
;] ramy powiadaszjak znajde chwile a najpozniej po weelendzie zaszokuje małża kolazem z tego kompletu bo mam jeszcze 3 ramki i male lusterko
wszo recznie dziergane
![]()
Babyyy pomocy, czy ten mietek rozmiarowo jest ok? bo za kazdym razem INACZEJ to wyglądaraz się w nim TOPI a raz z niego wystaje, to z wczoraj bo dzis juz bylo inaczej, dzis utoneła i nic nie widziała..
![]()
Jakiś taki wąski panel mi się wydaje, ale może to kwestia zdjęcia?
www.gugu-gaga.pl chusty Didymos i nosidła KiBi
gugu-gaga.pl na Facebooku
Łucja 23.03.06.&Milana 10.06.09.&Marshall 11.03.14.
panel jest znacznie szersz niz wymiar podkolankowy w kieszonce ale jakos tak to sie uklada ze na pasach nozki wiszą.
Mi tez się tak zdarza. Dlatego jak wiążę młodego na plecach, jak już zarzuce mu szmatę na pupkę łapię za krawędzie i dociągam do kolanek. Dopiero wtedy, z lekkim podskokiem narzucam panel na plecki. teraz pasy krzyżuję na pupie młodego jednocześnie, ale na początku łatwiej mi było najpierw jeden, potem drugi- żeby były odrobinę nad pupką. Bo one zawsze w czasie noszenia odrobinę zjeżdżają. A może spróbuj te pasy zawinąć jeden o drugi na pupie? W którejś instrukcji tak było- wtedy może będą lepiej sie trzymały?
ja jeszcze z własnego doświadczenia podpowiem że inaczej panel układa się jak dziecko ma ręce na wierzchu a inaczej jak w środku - ale na zdjęciach widzę że nie było tak źle - może odwiń jej zagłówek, to będzie mogła się rozglądać bardziej na boki.
Dorobek życia: Bolesław (02.XII.2008)Franciszek (11.II.2014)
Mi się mt na plecach różnie układa, raz Alek wpada ładnie, raz nie. Ja podskakuję kilka razy jak juz związę, albo w trakcie, to pupa wpada wtedy. po zatym może się nosidło krzywo układać i bardziej z jednej strony zakrywac nózke.
nie ma mnie, wracam w niedzielę
![]()
blog http://szandorowemusli.blogspot.com
dziergadełka http://musli-ruszyczmiejsca.blogspot.com
Moja stronahttp://musli.org.pl/