Pokaż wyniki od 1 do 20 z 179

Wątek: Nocnik! Ważna rzecz?

Mieszany widok

Chustomanka Awatar dagis
    Miejscowość
    se

Domyślnie

ja uzywalam ale moje dziecko go nie akceptuje. nie wiem czy to kwestia wygody czy tegoze to nocnik bo po nieudanych probach uzycia go ellka przeniosla sie na toalete. innego co prawda nie uzywalysmy wiec nie wiem jak jest - czy ell zrazila sie do tego nocnika, czy ona ogolnie nie godzi sie na nocnikowanie i woli toalete?

Chustoguru Awatar kammik
    Miejscowość
    Stolyca

Domyślnie

Mamy czarny Ładny, zgrabny, dość wysoki, więc dziecko nie zakrywa sobie uszu kolanami, dupinka nie wpada do środka, bardzo przyjemny sprzęt.
    "A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
    Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"

Chusteryczka Awatar beannshi
    Miejscowość
    WrocÂław

Domyślnie

Wygodny ale zgrabnie zmiesci nawet w najmniejszej lazience
    "W warunkach wolnorynkowych dyktat gustu większości prowadzi do dominacji rzeczy miernych i tandetnych." Cz.M.

Chustomanka

Domyślnie

Dzięki! Myślę, że to słuszniejsza cena za kawałek plastiku do sikania niż eko chic sprzęt, który mieliśmy upatrzony wcześniej...
    No i ten czarny kolor bardzo będzie nam ładnie komponował się z dekoracją wnętrza

Chusteryczka Awatar magnolia
    Miejscowość
    Krosno

Domyślnie

my też mamy taki - trochę bardziej odgniata pupę niz taki zaokrąglony, ale za to u chłopca siuśki nie lądują nigdy poza nocnikiem, co przy innych nocnikach zdarza nam się notorycznie... i fajne mają kolorki

Chusteryczka
    Miejscowość
    Wolomin-city

Domyślnie

U nas się super sprawdza na małej rocznej dupce

Chusteryczka

Domyślnie

Pewnie kolorem
    IKEA jest fajna, może nie ma pieknych produktów, ale rzeczy dla dzieci tanie i całkiem porządne, prawie wszystkie zabawki, meble i akcesoria dla dziecka mamy z ikei. Gdybysmy kupowali podobne rzeczy w "normalnych" sklepach dla dzieci wydalibysmy pewnie o wiele więcej.

Uprawnienia umieszczania postów