Pokaż wyniki od 1 do 20 z 61

Wątek: Jak używać WYSZUKIWARKI na forum - instrukcja z obrazkami :)

Mieszany widok

Chustomanka
    Miejscowość
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Meta Zobacz posta
    A to dziwne, sprawdziłam i dzisiaj nie znajduje żadnego z tych przykładowych wyników...
    Ot, może Szukaj jest tak naprawdę Szukajką i ma dzisiaj fochliwy dzień A tak na poważnie, to nie wiem, o co chodzi - do tej pory nie wiedziałam nawet, że to samo hasło czasem się w wynikach objawia, a czasem nie

edit: Z tych linków nie działa, ale jak od nowa wpisałam w wyszukiwarkę i dałam te same kryteria wyszukiwania, to zalazło co trzeba. Może wyniki wyszukiwania się przeterminowują po jakimś czasie... (Będę się teraz zastanawiać nad tym przez tydzień )
    Mnie się też wydaje, że wyniki się przeterminowują. Czasem, jak sobie śledziłam jakieś starsze wątki i były w nich odnośniki, to często też już ich nie było. Pocieszające jest to, że nie tylko mnie te przykładowe wyniki znikają bo gdyby tak było, mogłabym pomyśleć, że Szukajka mnie nie lubi. A teraz mogę sobie pomyśleć, że ten typ tak ma po prostu. A to już duże pocieszenie, szczególnie dla kogoś, komu bardzo pasuje powiedzonko: "trochę techniki i się gubi".

Chustomanka Awatar szokam
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

czy coś się pozmieniało? ja po wejściu na zaawansowane nie mam opcji wyboru przeszukania konkretnego działu np. Chustowanie-nasz styl życia. mogę tylko wybrać (w dodatku po ang) : wszystko, forums, posts, groups, group messabes, visitor messages. a już dokłądniej wybrać nie mogę. to możliwe?

sorry, znalazłam zakładkę "szukaj inaczej" i jest

Chustopróchno Awatar Karusek

Domyślnie

Meta,
    a da się wyszukiwać zwrotami? np. moja dzisiejsza potrzeba: "nino ts" . Jak wpisuję, to wyskakują mi wszystkie strony o nino, a mnie konkretnie interesuje tylko ts i nie mam tego jak znaleźć
    (chodzi mi o to, czy się da, a ja nie umiem, czy po prostu się nie da )
    2 + 7 (2005-2018)

Chustopróchno Awatar Kreska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Karusek Zobacz posta
    Meta,
    a da się wyszukiwać zwrotami? np. moja dzisiejsza potrzeba: "nino ts" . Jak wpisuję, to wyskakują mi wszystkie strony o nino, a mnie konkretnie interesuje tylko ts i nie mam tego jak znaleźć
    (chodzi mi o to, czy się da, a ja nie umiem, czy po prostu się nie da )
    podpinam się pod pytanie- da się jakoś zwroty wyszukiwać?
    albo wyrazy w różnych przypadkach? czy muszę osobno wyszukać: bambusowA bambusowEJ itd?
    Ania
    2008, 2011, 2013, 2018

Chustofanka
    Miejscowość
    Szczecin

Domyślnie

kreska tu chyba znajdzie zastosowanie gwiazdka wpisujesz bambusow* i wyszuka wszystko

Chustopróchno Awatar Kreska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez martas Zobacz posta
    kreska tu chyba znajdzie zastosowanie gwiazdka wpisujesz bambusow* i wyszuka wszystko
    właśnie sęk w tym że nie
    wie ktoś jak to zrobić inaczej?
    i czy zwroty się da wyszukiwać? (to o co Karusek pytała)
    to by znacznie ułatwiło życie
    Ania
    2008, 2011, 2013, 2018

Chustonoszka
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

Można skorzystać z google'a wpisując w polu do wyszukiwania:
    site:http://chusty.info/ bambusowa
    ale nie wiem jak to wygląda ze stronami, które są tylko dla zalogowanych, podejrzewam, że jednak takich nie znajdzie

Uprawnienia umieszczania postów