Pokaż wyniki od 1 do 20 z 61

Wątek: Jak używać WYSZUKIWARKI na forum - instrukcja z obrazkami :)

Mieszany widok

Chustoguru Awatar Dagmara
    Miejscowość
    Warszawa Bielany

Domyślnie

A też sobie sprawdziłam i mi angelpacka też znajduje duuuuuuużo
    Konstanty 16.04.2014
    Lilianna 7.04.2010
    Kacper 29.07.2007

Chustoholiczka Awatar espejo

Domyślnie

No angelpacka mi nie znalazł, za to indio wpisalam i było 500, ale indio mam to pewnie dlatego, hehehe
    co tam na spokojnie poszukam, i znajdę, jak nie będzie portzebne
    oooo, aare też znalazł ale tez mam

OOOOO, znalazł!!! wredota jedna
    W sumie, ciekawe, czy to od obciążenia zalezy...
    Truscaffkowa Marzenka
    starszy i młodszy .... bardzo mi urośli

Chustopróchno Awatar Mayka1981
    Miejscowość
    Krapkowice

Talking

Ja z wyszukiwarki korzystałam wcześniej - naprawdę dziewczęta czasem trzeba samemu się wysilić i pokombinować a nie tylko krzyczeć "nie ma - nie da się - nie działa"...
    Ale przyznam, że ja z tych co to lubią wiedzieć do czego który guziczek w sprzęcie służy i muszę każdy wypróbować - i uchodzę w pracy za eksperta od wymieniania wałka w drukarce i naprawiania sprzętu wszelakiego

Meta instrukcja fajna, może teraz inni mniej techniczni sobie te z poradzą
    (i powtórzę za innymi, że avatarek masz fajowy)

Edit - nie chciałam tu nikogo obrazić i jak ktoś się poczuł urażony wyrażeniem "mniej techniczni" lub jakimkolwiek innym to z góry przepraszam
    A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
    Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci chustomama.pl

Chustomanka
    Miejscowość
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Meta Zobacz posta
    A to dziwne, sprawdziłam i dzisiaj nie znajduje żadnego z tych przykładowych wyników...
    Ot, może Szukaj jest tak naprawdę Szukajką i ma dzisiaj fochliwy dzień A tak na poważnie, to nie wiem, o co chodzi - do tej pory nie wiedziałam nawet, że to samo hasło czasem się w wynikach objawia, a czasem nie

edit: Z tych linków nie działa, ale jak od nowa wpisałam w wyszukiwarkę i dałam te same kryteria wyszukiwania, to zalazło co trzeba. Może wyniki wyszukiwania się przeterminowują po jakimś czasie... (Będę się teraz zastanawiać nad tym przez tydzień )
    Mnie się też wydaje, że wyniki się przeterminowują. Czasem, jak sobie śledziłam jakieś starsze wątki i były w nich odnośniki, to często też już ich nie było. Pocieszające jest to, że nie tylko mnie te przykładowe wyniki znikają bo gdyby tak było, mogłabym pomyśleć, że Szukajka mnie nie lubi. A teraz mogę sobie pomyśleć, że ten typ tak ma po prostu. A to już duże pocieszenie, szczególnie dla kogoś, komu bardzo pasuje powiedzonko: "trochę techniki i się gubi".

Chustomanka Awatar szokam
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

czy coś się pozmieniało? ja po wejściu na zaawansowane nie mam opcji wyboru przeszukania konkretnego działu np. Chustowanie-nasz styl życia. mogę tylko wybrać (w dodatku po ang) : wszystko, forums, posts, groups, group messabes, visitor messages. a już dokłądniej wybrać nie mogę. to możliwe?

sorry, znalazłam zakładkę "szukaj inaczej" i jest

Chustopróchno Awatar Karusek

Domyślnie

Meta,
    a da się wyszukiwać zwrotami? np. moja dzisiejsza potrzeba: "nino ts" . Jak wpisuję, to wyskakują mi wszystkie strony o nino, a mnie konkretnie interesuje tylko ts i nie mam tego jak znaleźć
    (chodzi mi o to, czy się da, a ja nie umiem, czy po prostu się nie da )
    2 + 7 (2005-2018)

Chustopróchno Awatar Kreska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Karusek Zobacz posta
    Meta,
    a da się wyszukiwać zwrotami? np. moja dzisiejsza potrzeba: "nino ts" . Jak wpisuję, to wyskakują mi wszystkie strony o nino, a mnie konkretnie interesuje tylko ts i nie mam tego jak znaleźć
    (chodzi mi o to, czy się da, a ja nie umiem, czy po prostu się nie da )
    podpinam się pod pytanie- da się jakoś zwroty wyszukiwać?
    albo wyrazy w różnych przypadkach? czy muszę osobno wyszukać: bambusowA bambusowEJ itd?
    Ania
    2008, 2011, 2013, 2018

Uprawnienia umieszczania postów