A też sobie sprawdziłam i mi angelpacka też znajduje duuuuuuużo![]()
A też sobie sprawdziłam i mi angelpacka też znajduje duuuuuuużo![]()
Konstanty 16.04.2014
Lilianna 7.04.2010
Kacper 29.07.2007
No angelpacka mi nie znalazł, za to indio wpisalam i było 500, ale indio mam to pewnie dlatego, hehehe
co tam na spokojnie poszukam, i znajdę, jak nie będzie portzebne
oooo, aare też znalazłale tez mam
OOOOO, znalazł!!! wredota jedna
W sumie, ciekawe, czy to od obciążenia zalezy...
Ja z wyszukiwarki korzystałam wcześniej - naprawdę dziewczęta czasem trzeba samemu się wysilić i pokombinować a nie tylko krzyczeć "nie ma - nie da się - nie działa"...
Ale przyznam, że ja z tych co to lubią wiedzieć do czego który guziczek w sprzęcie służy i muszę każdy wypróbować - i uchodzę w pracy za eksperta od wymieniania wałka w drukarce i naprawiania sprzętu wszelakiego
Meta instrukcja fajna, może teraz inni mniej techniczni sobie te z poradzą
(i powtórzę za innymi, że avatarek masz fajowy)
Edit - nie chciałam tu nikogo obrazić i jak ktoś się poczuł urażony wyrażeniem "mniej techniczni" lub jakimkolwiek innym to z góry przepraszam![]()
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
Mnie się też wydaje, że wyniki się przeterminowują. Czasem, jak sobie śledziłam jakieś starsze wątki i były w nich odnośniki, to często też już ich nie było. Pocieszające jest to, że nie tylko mnie te przykładowe wyniki znikają bo gdyby tak było, mogłabym pomyśleć, że Szukajka mnie nie lubi.A teraz mogę sobie pomyśleć, że ten typ tak ma po prostu
. A to już duże pocieszenie, szczególnie dla kogoś, komu bardzo pasuje powiedzonko: "trochę techniki i się gubi".
![]()
czy coś się pozmieniało? ja po wejściu na zaawansowane nie mam opcji wyboru przeszukania konkretnego działu np. Chustowanie-nasz styl życia. mogę tylko wybrać (w dodatku po ang) : wszystko, forums, posts, groups, group messabes, visitor messages. a już dokłądniej wybrać nie mogę. to możliwe?
sorry, znalazłam zakładkę "szukaj inaczej" i jest![]()
Meta,
a da się wyszukiwać zwrotami? np. moja dzisiejsza potrzeba: "nino ts" . Jak wpisuję, to wyskakują mi wszystkie strony o nino, a mnie konkretnie interesuje tylko ts i nie mam tego jak znaleźć
(chodzi mi o to, czy się da, a ja nie umiem, czy po prostu się nie da)
2 + 7 (2005-2018)