Pokaż wyniki od 1 do 20 z 61

Wątek: Jak używać WYSZUKIWARKI na forum - instrukcja z obrazkami :)

Widok wątkowy

Wałkoguru
    Miejscowość
    Reykjavik

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez suzi Zobacz posta
    Przeglądając cały ten wątek chciałam sobie (tak dla przykładu) zajrzeć na wyniki Twoich poszukiwań Meto,dotyczących bondolino podane kilka postów wcześniej, tzn. taką listę i już tylko 33. Niestety w obu tych przypadkach wyświetliło mi się Niestety - brak wyników. Wczoraj też tak było. Patrzyłam również w godzinach późno wieczornych. Mam zatem pytanie: czy ta wyszukiwarka działa w jakichś określonych godzinach? nie chciałabym aby to zabrzmiało głupio. A może trzeba mieć jakieś inne uprawnienia, żeby z niej korzystać? Ewentualnie jaki inny może być powód, że mnie się nie wyświetlają te znalezione wyniki.
    A to dziwne, sprawdziłam i dzisiaj nie znajduje żadnego z tych przykładowych wyników...
    Ot, może Szukaj jest tak naprawdę Szukajką i ma dzisiaj fochliwy dzień A tak na poważnie, to nie wiem, o co chodzi - do tej pory nie wiedziałam nawet, że to samo hasło czasem się w wynikach objawia, a czasem nie

edit: Z tych linków nie działa, ale jak od nowa wpisałam w wyszukiwarkę i dałam te same kryteria wyszukiwania, to zalazło co trzeba. Może wyniki wyszukiwania się przeterminowują po jakimś czasie... (Będę się teraz zastanawiać nad tym przez tydzień )
    Ostatnio edytowane przez Meta ; 30-10-2009 o 23:29

Uprawnienia umieszczania postów