Pokaż wyniki od 1 do 20 z 62

Wątek: nosidło SCOOTABABY

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar tsumiko

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Adriana Zobacz posta
    i ja bardzo dziękuję za możliwość testów.

to nosidło jest niesamowicie wygodne. wąski panel nie jest minusem, ponieważ na biodrze pozycja dziecka i tak wymusza poprawne rozstawienie nóżek, nawet mojemu dwulatkowi było wygodnie.
    pas naramienny, z polaru bardzo mięciutki i wygodny. mnie sie nie zsuwał.
    założenie i dociągnięcie nosidła faktycznie trwa zaledwie kilka sekund, co przy ruchliwym dziecku jest mega-zaletą.
    pas biodrowy świetnie zdejmuje ciężar.

wykonanie - bajka! dziewczyny już wszystko opisały.

dla mnie to nosidło zasługuje na wielką szóstke z plusem!
    A nie mowilam??!!?
    Iza,mama Mikolaja (czerwiec 2008) i Leny (czerwiec 2010)

tsumiko w kuchni

Chustomanka Awatar britta

Domyślnie

zasilam grono zachwyconych testowanym Scootababy

jest niewiarygodnie wygodne. pas biodrowy odpowiednio wypelniony i szeroki. ramie swietnie pomyslane, fajnie sie dopasowuje bo jest lekko rozciagliwe. i regulacja dlugosci ramienia bajecznie prosta, wystarczy jeden ruch zeby elegancko podociagac
    latwe i szybkie w obsludze, przez co sprawdza sie jesli trzeba czesto wkladac i wyjmowac dziecko. my testowalismy m.in. w galerii handlowej, Michaś co chwile chcial tuptac i znowu opa, ale to zajmowalo doslownie kilka sekund
    a jakosc wykonania - miodzio. fajnie pikowana lewa strona

tu widac, jak fajnie jest wyprofilowane, pupa wpada idealnie:

i jeszcze tyl:

nosidło na 6

dziekuje za mozliwosc testowania

Chustoholiczka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez britta Zobacz posta
    zasilam grono zachwyconych testowanym Scootababy

jest niewiarygodnie wygodne. pas biodrowy odpowiednio wypelniony i szeroki. ramie swietnie pomyslane, fajnie sie dopasowuje bo jest lekko rozciagliwe. i regulacja dlugosci ramienia bajecznie prosta, wystarczy jeden ruch zeby elegancko podociagac
    latwe i szybkie w obsludze, przez co sprawdza sie jesli trzeba czesto wkladac i wyjmowac dziecko. my testowalismy m.in. w galerii handlowej, Michaś co chwile chcial tuptac i znowu opa, ale to zajmowalo doslownie kilka sekund
    a jakosc wykonania - miodzio. fajnie pikowana lewa strona

tu widac, jak fajnie jest wyprofilowane, pupa wpada idealnie:

i jeszcze tyl:

nosidło na 6

dziekuje za mozliwosc testowania

britta, slicznie wyglądacie!!!

a ja nadal pod wrazeniem tego nodidła i jego wykonania!!!

Chustonoszka
    Miejscowość
    Gdańsk

Domyślnie

A czy któraś z Was nosiła w Scootababy na plecach lub brzuchu? Bo na stronie producenta pokazują taką możliwość.

Chustoholiczka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nikagda Zobacz posta
    A czy któraś z Was nosiła w Scootababy na plecach lub brzuchu? Bo na stronie producenta pokazują taką możliwość.
    ja próbowałam na brzuchu. na plecach nie. na brzuchu by i wyszło, gdybym sobie cycki odcieła.

Chusteryczka Awatar Asikka
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Skończyłam testować nosidło Scootababy i bardzo mi się podobało. Nie jestem zwolenniczką noszenia na biodrze (chyba, że na bardzo krótkie dystanse) bo po prostu boli mnie ramię, a to nosidło było rewelacyjne! Znaczna część ciężaru dziecka spoczywała na biodrze! Nie bałam się, że dziecko wysunie mi się dołem Miękkie, polarowe ramie, wygodnie się rozkładało. Szybkie w obsłudze (szybkie zamykanie na biodrze na klamrę ułatwiało mi noszenie dziecka w domu - noszenie w domu = ciągłe zakładanie i odkładanie malucha) , łatwe dociąganie materiału, ładnie i starannie wykonane. Ale najważniejsze, że mogłam tańczyć z moją córką i nie bolały mnie ręce. Nosidło na 5+
    Elficzka Em - 15.03.2009r i Elfik Ad - 21.05.2012r

Chustomanka Awatar Mania
    Miejscowość
    Czerwionka-Leszczyny, Ornontowice

Domyślnie

Testowałam nosidło. Rozwiązanie z polarkiem na ramieniu rewelacyjne, wygodne, nic nie przeszkadza. Nosiłam małą po mieszkaniu, gdy marudziła i było nam wygodnie, ale raz wybrałam się z nią na zakupy (mała ma 9 miesięcy, waży około 10 kg) i po pewnym czasie było mi już za cieżko. Jednak wolę albo z przodu nosić albo na plecach, ale noszenie na biodrze dobrze sprawdza się w domu. Łatwo nosidło się zakłada, bardzo szybkie w obsłudze Jednak przy noszeniu na biodrze jest jeden minus, nie można w pełni korzystać z tego, że ma się dwie ręce wolne, bo jednak jedna ręka ma ograniczone ruchy, przez to że dziecko siedzi po jednej stronie.
    Mama Stasia (15.04.2006), Róży (25.03.2009) i Helenki (15.10.2011)

Uprawnienia umieszczania postów