zasilam grono zachwyconych testowanym Scootababy
jest niewiarygodnie wygodne. pas biodrowy odpowiednio wypelniony i szeroki. ramie swietnie pomyslane, fajnie sie dopasowuje bo jest lekko rozciagliwe. i regulacja dlugosci ramienia bajecznie prosta, wystarczy jeden ruch zeby elegancko podociagac
latwe i szybkie w obsludze, przez co sprawdza sie jesli trzeba czesto wkladac i wyjmowac dziecko. my testowalismy m.in. w galerii handlowej, Michaś co chwile chcial tuptac i znowu opa, ale to zajmowalo doslownie kilka sekund
a jakosc wykonania - miodzio. fajnie pikowana lewa strona
tu widac, jak fajnie jest wyprofilowane, pupa wpada idealnie:
i jeszcze tyl:
nosidło na 6
dziekuje za mozliwosc testowania
Skończyłam testować nosidło Scootababy i bardzo mi się podobało. Nie jestem zwolenniczką noszenia na biodrze (chyba, że na bardzo krótkie dystanse) bo po prostu boli mnie ramię, a to nosidło było rewelacyjne! Znaczna część ciężaru dziecka spoczywała na biodrze! Nie bałam się, że dziecko wysunie mi się dołem
Miękkie, polarowe ramie, wygodnie się rozkładało. Szybkie w obsłudze (szybkie zamykanie na biodrze na klamrę ułatwiało mi noszenie dziecka w domu - noszenie w domu = ciągłe zakładanie i odkładanie malucha
) , łatwe dociąganie materiału, ładnie i starannie wykonane. Ale najważniejsze, że mogłam tańczyć z moją córką i nie bolały mnie ręce. Nosidło na 5+
Elficzka Em - 15.03.2009r i Elfik Ad - 21.05.2012r
Testowałam nosidło. Rozwiązanie z polarkiem na ramieniu rewelacyjne, wygodne, nic nie przeszkadza. Nosiłam małą po mieszkaniu, gdy marudziła i było nam wygodnie, ale raz wybrałam się z nią na zakupy (mała ma 9 miesięcy, waży około 10 kg) i po pewnym czasie było mi już za cieżko. Jednak wolę albo z przodu nosić albo na plecach, ale noszenie na biodrze dobrze sprawdza się w domu. Łatwo nosidło się zakłada, bardzo szybkie w obsłudzeJednak przy noszeniu na biodrze jest jeden minus, nie można w pełni korzystać z tego, że ma się dwie ręce wolne, bo jednak jedna ręka ma ograniczone ruchy, przez to że dziecko siedzi po jednej stronie.
Mama Stasia (15.04.2006), Róży (25.03.2009) i Helenki (15.10.2011)