Jestem 28-letnią przyszłą mamą z kuj-pom
Od ponad tygodnia po kilka godzin dziennie studiuję Wasze forum w poszukiwaniu różnych informacji o chustach
Zaczęło się nieco inaczej, bo od pieluszek wielorazowych - a raczej - od pomysłu, że to w nie będę moje przyszłe dziecię (termin mamy na koniec kwietnia 2010) ubieraćKiedy wspomniałam o tym koleżankom, od razu skierowały mnie na Wasze forum, bo wg nich to naturalna kolej rzeczy - z wielo parami chodzą chusty
No i tak właśnie tu dotarłam![]()
3 dni dzielnie przedzierałam się między innymi przez wątek o reakcjach otoczenia na zachustowane mamy - przeczytałam całość i czuję się teoretycznie przygotowana na rózne prztyki, aczkolwiek nie wiem, jak będzie w praktyceNa szczęście mój mąż jest bardzo ZA - i za pieluszkami wielo, i za chustonoszeniem, więc będę w nim miała wsparcie
Jesteśmy już kompletnie zaopatrzeni w pieluchy (zestaw startowy na tip-top), a chustę wybrałam sobie Ellaro. Jeszcze nie przyszła, ale już się doczekać nie mogę wypróbowywania jej na miśku
http://img156.imageshack.us/img156/4...360connome.jpg
Także - jeszcze raz się witam z Wami i dziękuję za to forum, wiele już się od Was zdążyłam dowiedzieć![]()