Nie rozumiem ostatniego zdania... Wydaje mi się, że większość dziewczyn wypowiadających się w wątku/na forum karmi piersią...
Co do reszty - Ty z kolei nie rozumiesz o co mi chodzi, jak myślę... Cóż ,syty głodnego nie zrozumie'Wiem, jak to jest, kiedy karmi się piersią, domyślam się, jak mogłoby dalej być... Ty nie rozumiesz jednak jak to jest, być ZMUSZONYM do butelki. Wytykanie dietetycznych błędów mamom butelkowym, które nie miały innego wyjścia, jest co najmniej nietaktem. Jak pisałam wcześniej, nie sądzę, aby na tym forum licznie reprezentowane były matki 'wygodnickie'... I dam głowę sobie uciąć, że Dziewczyny stąd, będące w podobnej jak ja sytuacji /jak choćby rosass/ tez bardzo emocjonalnie do tematu podchodzą i bardzo im przykro gdy porusza się sprawy karmienia i wypomina nieszczęsną butelkę. Pisałaś o tym, jak traktuje się matki długo karmiące. W ilu wątkach na chusty.info spotkałaś sie z potępieniem? Pewnie w żadnym... A o butelkach całkiem sporo krytyki. Jak my sie mamy czuć? Za każdym razem tłumaczyć? Mi się już nie chce, nie mam siły.
Ps.1. Projekt wymyśliłaś niezły - serio, oby wypaliło
Ps2. Jak czytam: 'lobby butelkowe' czy 'laktacyjne' to już rz...ć mi się chce /przepraszam/... Kazdy widzi co chce widzieć... Jedni wierzą w św. mikołaja inni w ogólnoświatowy spisek...
A w ogóle to zrobił się mega OT... Jak chcesz mi coś wygarnąć, to może na PW? Żeby dalej tutaj nie zaśmiecać, to pospieramy się lub nie na priwie

Wiem, jak to jest, kiedy karmi się piersią, domyślam się, jak mogłoby dalej być... Ty nie rozumiesz jednak jak to jest, być ZMUSZONYM do butelki. Wytykanie dietetycznych błędów mamom butelkowym, które nie miały innego wyjścia, jest co najmniej nietaktem. Jak pisałam wcześniej, nie sądzę, aby na tym forum licznie reprezentowane były matki 'wygodnickie'... I dam głowę sobie uciąć, że Dziewczyny stąd, będące w podobnej jak ja sytuacji /jak choćby rosass/ tez bardzo emocjonalnie do tematu podchodzą i bardzo im przykro gdy porusza się sprawy karmienia i wypomina nieszczęsną butelkę. Pisałaś o tym, jak traktuje się matki długo karmiące. W ilu wątkach na chusty.info spotkałaś sie z potępieniem? Pewnie w żadnym... A o butelkach całkiem sporo krytyki. Jak my sie mamy czuć? Za każdym razem tłumaczyć? Mi się już nie chce, nie mam siły.

Odpowiedz z cytatem

że niby karmiace piersia to takie lobby, które zmusza innych do karmienia piersia i pietnuje karmiące butelką. ciekawa byłam jak jest tutaj, gdzie karmiące piersią to zdecydowana wiekszość. i stąd ta moja mała prowokacja-nie odezwała sie zadna karmiaca piersia mama, żeby przyklasnąć temu co napisałam. co udawadnia ze lobby nawet tu nie istnieje 
)

- nie znoszę być traktowana protekcjonalnie i z góry ustawiam się w opozycji do takowych "oświeconych" - mam nadzieję, że postawisz w tym swoim projekcie na informację a nie emocje czy "ambicje"...