Pokaż wyniki od 1 do 20 z 87

Wątek: jestem chustowym talibem

Widok wątkowy

Chustopróchno Awatar Mayka1981
    Miejscowość
    Krapkowice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zirca Zobacz posta
    i stąd ta moja mała prowokacja-nie odezwała sie zadna karmiaca piersia mama, żeby przyklasnąć temu co napisałam. co udawadnia ze lobby nawet tu nie istnieje
    ja jestem matka karmiąca ale przyklasnąć nie przyklasnę się z Twoim zdaniem nie zgadzam - i już
    Cytat Zamieszczone przez zirca Zobacz posta
    dlatego pracuję nad pewnym projektem, bo według moich informacji, rezygnacja z karmienia jest kwestią niedoinformowania, kłamliwej propagandy producentów, a także zwykłej bezsilnosci (zrozumiałej kiedy jest się młodą matka) i braku fachowego wsparcia.
    Wg moich informacji jest jeszcze PRZYNAJMNIEJ kilka innych powodów a mówienie o matkach jakoby ulegały "propagandzie" były "niedoinformowane" czy "bezradne" to robienie z nich sierotek które trzeba prowadzić za rączkę i nieść głupiutkim kaganek oświaty bo przecież bidulki nie wiedzą co czynią - nie znoszę być traktowana protekcjonalnie i z góry ustawiam się w opozycji do takowych "oświeconych" - mam nadzieję, że postawisz w tym swoim projekcie na informację a nie emocje czy "ambicje"...

I terror cyckowy w moim prywatnym odczuciu istnieje - nie wszędzie rzecz jasna ale jednak i akurat lobby producentów mlek ma tu całkiem podcięte skrzydełka bo np. nie wolno reklamować mlek dla dzieci poniżej 6miesiaca życia a jednak takowych sprzedaje się najwięcej...

I jak myśmy przeszli od Talibów do lobby mlekowego to ja naprawdę nie wiem

Niech żyje chustonoszenie (w sumie tylko to miałam napisać ale sie rozpędziłam i tak jakoś całkiem OT wyszło)

Edit - a anarchia jest do kitu, ja tam lubie jak coś się dzieje
    Ostatnio edytowane przez Mayka1981 ; 13-11-2009 o 22:44
    A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
    Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci chustomama.pl

Uprawnienia umieszczania postów