ja jestem matka karmiąca ale przyklasnąć nie przyklasnę się z Twoim zdaniem nie zgadzam - i już
Wg moich informacji jest jeszcze PRZYNAJMNIEJ kilka innych powodów a mówienie o matkach jakoby ulegały "propagandzie" były "niedoinformowane" czy "bezradne" to robienie z nich sierotek które trzeba prowadzić za rączkę i nieść głupiutkim kaganek oświaty bo przecież bidulki nie wiedzą co czynią- nie znoszę być traktowana protekcjonalnie i z góry ustawiam się w opozycji do takowych "oświeconych" - mam nadzieję, że postawisz w tym swoim projekcie na informację a nie emocje czy "ambicje"...
I terror cyckowy w moim prywatnym odczuciu istnieje - nie wszędzie rzecz jasna ale jednak i akurat lobby producentów mlek ma tu całkiem podcięte skrzydełka bo np. nie wolno reklamować mlek dla dzieci poniżej 6miesiaca życia a jednak takowych sprzedaje się najwięcej...
I jak myśmy przeszli od Talibów do lobby mlekowego to ja naprawdę nie wiem
Niech żyje chustonoszenie(w sumie tylko to miałam napisać ale sie rozpędziłam i tak jakoś całkiem OT wyszło
)
Edit - a anarchia jest do kitu, ja tam lubie jak coś się dzieje

- nie znoszę być traktowana protekcjonalnie i z góry ustawiam się w opozycji do takowych "oświeconych" - mam nadzieję, że postawisz w tym swoim projekcie na informację a nie emocje czy "ambicje"...
(w sumie tylko to miałam napisać ale sie rozpędziłam i tak jakoś całkiem OT wyszło
)

Odpowiedz z cytatem