coraz częściej zastanawiam się nad zakupem torby na zakupy z kółkami takiego jak mają starsi ludkowie, jak znajdę jakiś z pojemnością wózka to zamienię![]()
coraz częściej zastanawiam się nad zakupem torby na zakupy z kółkami takiego jak mają starsi ludkowie, jak znajdę jakiś z pojemnością wózka to zamienię![]()
wspieram w rodzicielstwie
Doradczyni Noszenia ClauWi®
Doradczyni po kursie podstawowym Die Trageschule ®
no w tych górach to jaja były,
na szczęście szlak w miare cywilizowany, były to nasze pierwsze wyprawy z MT i nie bardzo wiedzieliśmy czy da sie to nosić heheh
no i nieśliśmy i dziecko i MT i wózek...
ja ma taka dajaca po oczach jaskrawo zielona (o taka, tylko w rzeczywistosci jest bardziej jaskrawa). i musze przyznac, ze duzo wygodniejsze to to jest niz ciaganie zakupow w wozku dziecia
![]()
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
to ja się tak lansuję od jakiegoś czasu
dzieć na kółkach i torba, tylko nie w kratę, a w kwiaty, można kupić w łodzi na piotrkowskiej 31 i w allegrowie, o tu :
http://allegro.pl/item801140999_torb...klep_lodz.html
specjalnie szukałam takiej niestarobabciowej
ja muchę rozumiem, choć gorliwośc neofity mi pomału przechodzi
jednak zawsze mi żal dzieci płaczących w mocno telepanych wózkach (tak samo, jak cieszę się, gdy mama wyjmie płaczące dziecko i przytuli)i przykrytych tymi okropnymi foliami od deszczu...upiorne te folie są...
Live, Love, Enjoy Life! Always.