Pokaż wyniki od 1 do 20 z 87

Wątek: jestem chustowym talibem

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar Jasnie Pani :)
    Miejscowość
    Belfast

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez visenna2 Zobacz posta
    Też tak miałam, ale po jakichś dwóch latach mi przeszło

potwierdzam przechodzi po okolo dwoch latach

Dla mnie wozek to srodek transportu (nie tylko dziecka), a chusta to cos o wiele, wiele wiecej.
    Zostal mi tylko wisiadlowstret

Chustopróchno Awatar natala
    Miejscowość
    Londyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jasnie Pani :) Zobacz posta

potwierdzam przechodzi po okolo dwoch latach

Dla mnie wozek to srodek transportu (nie tylko dziecka), a chusta to cos o wiele, wiele wiecej.
    Zostal mi tylko wisiadlowstret
    to ja sie tylko podpisze

i po raz kolejny, z przerazeniem stwierdzam, ze ty mi JP, chyba w glowie siedzisz (byc jak jon malkovic sie klania ), albo przynajmniej w myslasz czytasz
    natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
    Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster

Chustoholiczka Awatar AMK
    Miejscowość
    Leśny zakątek Śląska

Domyślnie

Owszem mam poczucie, że dzięki chuście daje maluszkowi o wiele więcej i bardzo żałuje, że wiecznie ryczącego starszaka nie mialam możliwości tak fantastycznie tulić do serducha.
    Wózek mój ukochany jest i bardzo go lubię. Na duże zakupy nie oceniony Ci on. Gondolka często służy za łóżeczko i plac zabaw, co zasadniczo ułatwia życie.

Inna rzecz, że chustowaniem można się poteżnie zachłysnąć

Chustopróchno Awatar Budzik

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jasnie Pani :) Zobacz posta

Dla mnie wozek to srodek transportu (nie tylko dziecka),
    Zawiozłam dziś wózkiem... karton kaktusów do babci (na przechowanie na zimę) Z Antkiem na plecach. I cieszę się, że mam ten wózek bo inaczej musiałabym targać kilkukilowe pudło 3km. w rękach.

Chustoholiczka Awatar espejo

Domyślnie

Ja się dziś zabiłam zakupami, choc w sumie za duze to nie były, z Piotrkiem z przodu...bo wózka na zakupy nie chce mi się znosić i wnosić i jak wracałam to tez sobie o takim zakupowym myślałam... a tu proszę koleżanki juz wcześniej pomyślały
    A co do talibów to z przymrużeniem oka było chyba...?
    Truscaffkowa Marzenka
    starszy i młodszy .... bardzo mi urośli

Zosia Samosia Awatar JJ
    Miejscowość
    Nibylandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Budzik Zobacz posta
    Zawiozłam dziś wózkiem... karton kaktusów do babci (na przechowanie na zimę) Z Antkiem na plecach. I cieszę się, że mam ten wózek bo inaczej musiałabym targać kilkukilowe pudło 3km. w rękach.
    wiesz Budziku to jest spoko rozwiazanie bo i mnie sie zdarzylo wiesc duza paczke na poczte a Julia na plecach ale normalnie wsciekam sie jak matka idzie z wozkiem zaladowanym zakupami a za nia idzie zaplakane , zmeczone dziecko ktore byc moze w tym momencie chcialo by sie przespac sie w wozku ... to mnie wkurza taki uklad

Chusteryczka Awatar goska@
    Miejscowość
    Chorzów

Domyślnie

Dzis po chyba 2 miesiącach wyjechałam wózkiem na spacer
    To był najgłupszy pomysł ale dziecko sie uparło to nic ze fascynacja trwała kilka minut i do domu wracała juz w chuscie
    Dlatego popieram i odstawiam definitywnie a jak mi dziecko z chusty wyrosnie to paczke na poczte w niej zaniose o
    Wiktoria 27.07.2001
    Alicja 31.12.2007

http://roszpunkowo.blogspot.com/ moje dłubanki

Chustomanka Awatar taDorotka
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

mucha, coś ciekawego o Twoich ukochanych urządzeństwach znalazłam
    http://blog.bangla.pl/?p=146
    [CENTER]szara codzienność? nie u nas FRANCISZEK (2005), IGNACY (2007), HELENA (2009), ANIELKA (2012), BASIA (2014)KRZYSIO(2019),MACIEK (2023)CENTER]

Chustofanka Awatar zirca
    Miejscowość
    Ząbki

Domyślnie

ja jestem inkwizytorem wyłącznie na widok wisiadeł i niemowlęcia karmionego butelką zwłaszcza na widok jakiegoś kruszka, na oko kilkutygodniowego musze mocno zacisnąć zęby, żeby nie rzucić "luźnej uwagi"
    kilka razy nie wytrzymałam i zadałam pytanie "dlaczego??!!!". A co???!!!-moim zdaniem nie ma laktacyjnej inkwizycji-wręcz przeciwnie. komentarze rzucane pod adresem matki karmiacej dłużej niz rok są ok, a na matkę karmiącą 2 tygodniowe niemowlę butelką nie można powiedzieć złego słowa??!!
    http://stellagonet.blogspot.com/
    ALEXANDER- 08-10-2008

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Canada`s armpit :P

Domyślnie

gdyby nie wozek mialabym rece do ziemii od noszenia paczek na poczte

Chusteryczka Awatar dorulka
    Miejscowość
    Mazury (Mrągowo)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zirca Zobacz posta
    ja jestem inkwizytorem wyłącznie na widok wisiadeł i niemowlęcia karmionego butelką zwłaszcza na widok jakiegoś kruszka, na oko kilkutygodniowego musze mocno zacisnąć zęby, żeby nie rzucić "luźnej uwagi"
    kilka razy nie wytrzymałam i zadałam pytanie "dlaczego??!!!". A co???!!!-moim zdaniem nie ma laktacyjnej inkwizycji-wręcz przeciwnie. komentarze rzucane pod adresem matki karmiacej dłużej niz rok są ok, a na matkę karmiącą 2 tygodniowe niemowlę butelką nie można powiedzieć złego słowa??!!
    Nie mozna? przeciez wlasnie to robisz? a raczej
    Michalina 03.02.2009.

Bywasz piekącym jadem trollów / Na internetowym forum /Vivat Polonia frustrata! Vivat Dąs Psychopata!
    Jam nieudacznik grafoman i śmieć
    Tylko ty możesz być bogiem - na wszystkich podnosisz nogę
    I załatwiasz te sprawę jak pies

Chustofanka Awatar Mama Żuka
    Miejscowość
    Toruń

Domyślnie

zirca moim zdaniem jesteś niesprawiedliwa. Nie znasz sytuacji, powodu z którego dziecko nie jest karmione piersią. Mierzysz wszystkich jedną miarą. Uogólnienia zawsze są krzywdzące.

Podobnie w przypadku rodziców niechustujących - nie znamy ich sytuacji. Może nie wiedzą o istnieniu chust, nie mogą nosić ze względu na swoje zdrowie, zdrowie dziecka, albo zwyczajnie wózek był im tego dnia potrzebny

gosia1974
    Guest

Domyślnie

Szkoda, że tupetu i zapędów inkwizytorskich starcza Ci wyłącznie w temacie wisiadeł i karmienia butelką Pomyśl trochę o pijanych matkach, o rodzicach dmuchających dymem papierosowym w twarz dzieciom, o tych którzy biją swoje maluchy, o tych którzy je porzucają, o dzieciach z domów dziecka... Ręce opadają...

Ps. cieszę się, że się nie spotkałyśmy, i mam nadzieję, że to nigdy nie nastąpi. Bo nie wiem, czy powściągnęłabym język na pytanie 'dlaczego' i 'luźną uwagę'

Chusteryczka Awatar rosass
    Miejscowość
    Góry izerskie

Domyślnie

późno przeczytałam Twoją wypowiedź i zrobiło mi się cholernie przykro należę do 1% nie karmiącego piersią NIE Z WŁASNEGO WYBORU. Życie bym oddała żeby móc, i tak było od początku .
    GAJENKA-23.12.08
    Certyfikowany Doradca noszenia ClauWi®

Uprawnienia umieszczania postów