Coraz więcej różnych otulaczy można kupić w Polce, i tym samym coraz trudniej jest wybraćOtulaczy trzeba mniej niż pieluszek, więc trudniej samemu przetestować - chciałabym Was prosić wobec tego o Wasze opinie. Najczęściej na forum chwalone jest Imse Vimse, ale który z ich otulaczy? Bawełniany? Welurowy? A inne firmy?

Otulacze - poproszę o opinie
 Otulacze - poproszę o opinie

Odpowiedz z cytatem
  Odpowiedz z cytatem Nie mam porównania do innych firm, ale jestem bardzo pozytywnie zaskoczona w ogóle koncepcją otulacza PUL. Przy starszym synku i teraz ostatnio przy młodszym (gdy coraz częściej używam tetry) męczyłam się z "majtkami z sucha pieluchą" Canpola używanym tak jak otulacz. W końcu skusiłam sie na otulacz z prawdziwego zdarzenia i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Świetnie się dopasowuje, leży jak majteczki, ma fajne gumki (wokół ud), dobre zapięcie na rzepy. Nie przemaka, jest miękki, przyjemny w dotyku (nie jak ordynarna cerata) schnie błyskawicznie, no rewelacja! Dlaczego te cuda nie były tak łatwo dostępne w PL jak Bartek się urodził
 Nie mam porównania do innych firm, ale jestem bardzo pozytywnie zaskoczona w ogóle koncepcją otulacza PUL. Przy starszym synku i teraz ostatnio przy młodszym (gdy coraz częściej używam tetry) męczyłam się z "majtkami z sucha pieluchą" Canpola używanym tak jak otulacz. W końcu skusiłam sie na otulacz z prawdziwego zdarzenia i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Świetnie się dopasowuje, leży jak majteczki, ma fajne gumki (wokół ud), dobre zapięcie na rzepy. Nie przemaka, jest miękki, przyjemny w dotyku (nie jak ordynarna cerata) schnie błyskawicznie, no rewelacja! Dlaczego te cuda nie były tak łatwo dostępne w PL jak Bartek się urodził  I nie było tego forum
 I nie było tego forum

Zamieszczone przez wanderluster
 Zamieszczone przez wanderluster